Unde sunt cele mai frumoase apusuri din lume. Doar două locuri din Europa în top

Unde sunt cele mai frumoase apusuri din lume. Doar două locuri din Europa în top
Unde sunt cele mai frumoase apusuri din lume. Doar două locuri din Europa în top

Dacă lumina soarelui se reflectă pe linia de orizont a orașului sau dacă observi cum razele soarelui se pierd în ocean, aceste locuri merită vizitate.

Unde sunt cele mai frumoase apusuri din lume

Taj Mahal (India)

Probabil toată lumea dorește să vadă cu ochii lor Taj Mahal. Aceasta este una dintre cele mai mari minuni ale lumii în domeniul arhitecturii. Ceea ce ziua pare o apariție magică, pe seară se transformă într-o poveste din o mie și una de nopți, în timp ce razele soarelui încep să pălească în spatele lui.

Deșertul Atacama (Chile)

Potrivit life.ro, deșertul Atacama este atât de uscat încât și cele mai rezistente plante cu greu reușesc să supraviețuiască aici. Acesta este probabil și motivul pentru care filmul Odiseea Spațială a fost filmat aici, creând scenele care descriu suprafața aridă a lunii.

Aici sunt mici comunități adunate în jurul oazelor de apă, iar acești oameni au parte de cele mai frumoase apusuri zilnic. De aceste apusuri incredibile s-a auzit peste tot în lume și sunt zeci de turiști care doresc excursii prin deșert la lăsarea serii pentru a se bucura de aceste momente.

Matterhorn (Elveția)

Cu o înălțime de 4479 de metri, Matterhorn este icoana Alpilor elvețieni. Acesta este unul dintre locurile în care spectacolul și spectaculosul se întâlnesc la lăsarea serii, când soarele strălucește într-o culoare argintie, divină, în spatele pârtiilor acoperite de zăpadă. Una dintre cele mai bune priveliști se arată la coliba Monte Rosa, un loc eco-friendly futurist. Pentru excursia aceasta este nevoie de multă energie, dar merită din plin.

Punta del Este (Uruguay)

Punta del Este e răspunsul Uruguayului la strălucitorul St.Tropez al Europei. Orășelul se află poziționat pe o peninsulă ce are pe de-o parte marea, valurile neîmblânzite ale Oceanului Atlantic, iar pe partea cealaltă o fâșie de estuar mai calmă.

După o zi întreagă pe plaja aglomerată poți alege un cocktail la unul dintre barurile cu marea în față și poți privi în larg cum un soare mare, portocaliu se topește la orizont, printre valuri.

Zanzibar

O insulă a coastei Tanzaniene, Zanzibar are mai multe plaje tropicale care reprezintă unele din acele locuri cu apusuri de soare incredibile. Iar dacă plaja pare prea mică în fața globului roșu imens ce se pierde în mare, poți alege să te apropii ușor, într-o barcă legănată de valuri.

Siem Reap (Cambodgia)

În Siem Reap, apusul de soare este deosebit, dar dacă îți faci planul că vei sta într-o izolare pașnică pe vârful templului Phnom Bakheng în așteptarea unui moment magic, e bine să renunți că e doar un vis.

Începând cu ora patru după-amiaza aici se adună o mare mulțime de oameni cu aceleași gânduri, așteptând momentul în care soarele lovește vârful lacului Tonle Sap.

Insula Skye (Scoția)

Acesta este unul dintre locurile preferate de fotografii din toată lumea. Aceștia vin pregătiți cu lentile și obiective care mai de care mai profesionale pentru a prinde lumina scânteietoare ce lovește culorile din jur, atunci când soarele apune. Pe măsură ce soarele apune, lumina devine și mai captivantă.

Santa Monica (California, SUA)

Santa Monica se mândrește cu baruri, cafenele, parcuri de distracții, magazine și chiar cu un acvariu. La apusul soarelui, cea mai frumoasă panoramă este aceea de pe plaja de sub dig, de unde se pot vedea sclipind luminile parcului de distracție.

Maasai Mara (Kenia)

Apusul soarelui în safari este ceva ce trebuie văzut măcar o dată în viață. Rezervația Naturală Maasai Mara din Kenia este locul potrivit. Razele soarelui încep să se liniștească pe măsură ce marele glob coboară sub linia orizontului, împroșcând pământul și viața sălbatică cu o lumină intensă, portocalie.

Sussex (Marea Britanie)

Sussex este pânza perfectă pe care apusul soarelui pictează cele mai incredibile nuanțe de portocaliu și roz atunci când apune și se proiectează pe stâncile albe și cretoase de pe coasta Sussex dintre Seaford și Beachy Head.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI