Unde şi când se deschide Primark în România. Mall-ul din Bucureşti în care va fi amplasat primul magazin

Unde şi când se deschide Primark în România. Mall-ul din Bucureşti în care va fi amplasat primul magazin
Unde şi când se deschide Primark în România

Află unde și când se deschide Primark în România. Anunțul oficial a fost făcut de reprezentanții retailerului, iar momentul în care magazinul își va deschide porțile pentru primii clienți este mai aproape decât am fi crezut. Potrivit acestora, locuitorii din Capitală își vor putea face aici cumpărăturile pentru Crăciun și Revelion.

Unde şi când se deschide Primark în România

În primele luni ale anului 2022, reprezentanții Primark anunțau intrarea pe piața din România, cea de-a 15-a din lume, ca parte a planului de extindere în Europa Centrală și de Est.

Recent, compania a anunțat unde și când se deschide Primark în România. Magazinul va primi primii clienți pe 15 decembrie – chiar înainte de sărbătorile de iarnă – într-unul dintre cele mai mari mall-uri din București, Park Lake.

„Suntem încântați de progresul planurilor noastre de extindere și de intrarea în premieră pe piața din România unde am rezervat un spațiu deosebit într-un centru comercial popular din estul Bucureștiului. Reacția clienților din regiunea ECE la marca Primark a fost extrem de favorabilă și ne dorim foarte mult să continuăm această extindere. Sperăm ca românii să ne poată trece pragul înainte de sfârșitul acestui an”, Paul Marchant, CEO Primark.

Locuitorii Capitalei vor putea adăuga Primark pe lista opririlor pentru cumpărăturile de Crăciun și Revelion. Magazinul se va întinde pe o suprafață de 3.735 metri pătrați și va fi organizat pe două etaje.

„Avem planuri de dezvoltare ambițioase în ECE și anunțul de astăzi este primul pas în România – vor urma mulți alții. Magazinul este aproape gata, așa că suntem foarte încântați să ne deschidem porțile luna viitoare și să îi cunoaștem pe noii noștri clienți din România.”, a declarat Maciej Podwojski, director vânzări pe Europa Centrală și de Est la Primark, potrivit Economedia.

Oferta de Crăciun, pregătită pentru români

Compania are planuri ambițioase în România. În 2023 se va deschide cel de-al doilea magazin, în Afi Cotroceni, creându-se, astfel, aproape 300 de locuri de muncă pentru bucureșteni.

„Suntem încântați că noul nostru magazin se va deschide înainte de sezonul de sărbători, oferindu-le clienților ocazia de a profita de oferta noastră uimitoare înainte de Crăciun”, a transmis Eduard Moise, managerul magazinului Primark din Park Lake.

Primark face parte din categoria retailerilor de tip fast-fashion, comercializând produse la prețuri accesibile, fiind deschis, prima oară, în Dublin. În prezent, brand-ul este în plin proces de extindere, concentrându-se pe piețele din Europa Centrală și de Est.

Urmăriți Playtech.ro și pe