Unde s-a angajat soțul Vioricăi Dăncilă, imediat după ce fostul premier a mers la BNR: ‘Avem nevoie de el’

Unde s-a angajat soțul Vioricăi Dăncilă, imediat după ce fostul premier a mers la BNR: ‘Avem nevoie de el’
Unde s-a angajat sotul Vioricai Dancila, imediat dupa ce fostul premier a mers la BNR

Viorica Dăncilă și soțul ei au dat lovitura. Unde s-a angajat partenerul de viață al fostului premier al României. Cum au devenit bugetari cei doi și ce presupune funcția pe care o deține, în prezent, Cristian Dăncilă. Puțini oameni știu ce meserie are bărbatul, de fapt.

Unde s-a angajat soțul Vioricăi Dăncilă, imediat după ce fostul premier a mers la BNR

Ziua și surpriza din partea Vioricăi Dăncilă. După ce, acum câteva zile, fostul premier al României a fost numit consultant al Băncii Naționale Române, soțul controversatei politiciene s-a angajat și el la o companie de stat. Așa cum ați citit. Cristian Dăncilă a devenit bugetar și ocupă, în prezent, funcția de consilier la Transgaz.

Viorica Dăncilă a declarat că își sprijină partenerul de viață și este tare mândră de el. Cristian Dăncilă a obținut postul în urma unui examen pe care l-a susținut cu puțin timp în timp în urmă. Ceea ce nu mulți oameni știu este că soțul Vioricăi Dăncilă este inginer petrolist de meserie, lucru care-l califică pentru funcția pe care o ocupă momentan.

„Este inginer petrolist și avem nevoie de expertiză tehnică. La această etapă a trecut concursul pentru consilier, dar vreau să îl folosim în domeniul său de activitate. Angajarea să nu are nici o legătură cu doamna Viorica Dăncilă”, a declarat Ion Sterian, pentru G4Media.ro.

Conform jurnaliștilor de la Impact, timp de 12 ani Cristian Dăncilă a fost director în divizia Exploatare şi Producţie din OMV Petrom – sucursala Argeș. El a coordonat operaţiunile de extracţie a produselor petroliere ale OMV Petrom în judeţele Argeş, Dolj, Olt, Gorj şi Teleorman.

Cum a devenit Viorica Dăncilă consultant BNR

Fostul președinte al Partidului Social Democrat a bifat o altă reușită pe plan profesional. Viorica Dăncilă a devenit consultant BNR, după ce a fost numită în funcție de către Mugur Isărescu.

Începând cu data de 1 iunie 2021, fostul premier al României va ocupa postul oficial de Consultant pe Strategia de Sustenabilitate şi Energie Verde la Banca Naţională Română. Salariul va fi și el unul pe măsură, întrucât soția lui Cristian Dăncilă va primi 10.000 de lei pe lună.

„Doamna Dăncilă va deschide ușile, va intra pe ușile care sunt deschise, pentru că a fost în Parlamentul European, a colaborat cu ecologiștii, a stat cu ei de vorbă, a luat cafeaua cu ei. Doamna Dăncilă are fotografii cu ei, cu președinți, vicepreședinți, cu consilieri. Doamna Dăncilă nu are studii în finanțe, dar pentru acest departament nu e nevoie neapărat de finanțiști”, a explicat consilierul al guvernatorului BNR Adrian Vasilescu, conform impact.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI