Unde pleacă Gina și Bogdan Vlădău în vacanță. Destinație de lux pentru cei doi

de: Iulian Pavel
25 06. 2021

Bogdan și Gina Vlădău au venit azi în platoul lui Cătălin Măruță și au vorbit despre planurile de vacanță. Cei doi au participat și la testul relației, iar răspunsurile lor au fost uluitoare.

Unde pleacă Gina și Bogdan Vlădău în vacanță

„O sa plecam in Monaco 3 zile, după care plecam in Grecia. Plecam doar noi, fără fetita. Soacra mea este un inger. Gina e cu montajul vlogurilor noastre de călătorie”, a spus Bogdan Vlădău.

În testul relației de azi cei doi au fost nevoiți să își imagineze cu cine s-ar potrivi partenrul mai bine, în funcție de vedetele din showbiz arătate pe un monitor, și să spună și procentul cu care s-ar potrivi. Astfel, atât pentru Gina, cât și pentru Bogdan Vlădău, au fost aleși câte trei potențiali parteneri. Pentru Bogdan a fost vorba despre: Oana Zăvoranu, Andreea Marin, Bianca Drăgușanu, iar pentru Gina: Smiley, Adrian Mutu, Victor Slav. Iată ce procentaj de potrivire au primit aceste vedete.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, la testul relației

”Oana Zavoranu și Bogdan – De ce nu, da, l-as vedea cu Oana Zăvoranu, 60%. Cred ca nu s-ar mai uita la nicio alta fata. Sigur și-ar lua bataie.

Gina și Smiley – s-ar putea sa se potrivească, stiu ca ii placea cand era mică de Smiley – 65%.

Andreea Marin și Bogdan – nu cred ca s-ar potrivi. 30 %, a zis Gina, după care Bogdan Vlădău a continuat explicația: Eu sunt mai pe tinerețe, nu vezi ca mi-am luat nevasta cu 15 ani mai tanara?!

Adrian Mutu și Gina – ei ii plac barbatii care fac sport, 30$ potrivire.

Bianca Dragusanu și Bogdan – avand in vedere ca ea avut cu o relatie cu cel mai bun prieten al lui Bogdan, Victor Slav, 0 %. Soțul ei a continuat: Eu cu Victor nu am avut niciodata aceleasi gusturi la femei.

Victor Slav și Gina – Victor Slav și-a deschis un restaurant si ieri a fost deschiderea, si am fost la eveniment. Cred ca 75% s-ar potrivi Gina cu Victor. Il cunosc bine si stiu ca e un domn cu femeile, are o rabdare fantastica”, a fost testul relației pentru Bogdan Vlădău și Gina Chirilă.

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Cei doi sunt mari amatori de călătorii și recent s-au întors din vacanța petrecută în Dubai. Cei doi au împreună o fetiță care în curând va împlini vârsta de un an. Deși cei doi s-au ferit să meargă cu micuța în vacanță, aceștia au spus că după ce fetița va împlini un an, o vor lua și pe ea în călătoriile lor.