07 mart. 2023 | 15:11

Unde îți poți cumpăra o casă cu doar 3.000 de euro. Localitatea din România unde primești și 1.550 mp de teren

News
Unde îți poți cumpăra o casă cu doar 3.000 de euro. Localitatea din România unde primești și 1.550 mp de teren
Unde iti poti cumpara o casa cu doar 3.000 de euro. Localitatea din Romania unde primesti si 1.550 mp

O reședință din România a devenit virală în mediul online, după ce proprietarul a decis să o vândă pe o sumă infimă, nici mai mult, nici mai puțin de 3.000 de euro. Internauții au fost surprinși când au auzit oferta. Cum arată casa cu pricina.

Casa din România care poate fi a ta pentru 3.000 de euro

O locuință din comuna Radovanu, județul Călărași, a devenit virală pe rețelele sociael, după ce proprietarul s-a gândit să o vântă pe o sumă de numai 3.000 de euro, echivalentul a 15.790 lei, notează cei de la Gândul.

Deși pare a fi o glumă, anunțul este cât se poate de real. În ceea ce privește detaliile imobilului din județul Călărași, casa dispune de o suprafață utilă de 80 metri pătrați, iar a terenului aferent de 1.550 metri pătrați.

Locuința cu două camere a fost construită în anul 1936. Imobilul necesită reparații și o renovare ca la carte, susțin localnicii, însă prețul pe care-l cere proprietarul pare a fi extrem de avantajos.

Important de reținut este că imobilul din comuna Radovanu se vinde la o licitație publică, fiind vorba de o construcție C1 cu regim de înălțime P cu suprafața construită la sol de 95 mp.

Anexa-C2 cu regim de înălțime P cu suprafața construită la sol de 44 mp. Construcțiile sunt din paianță. Finisajele sunt considerate inferioare. Pe de altă parte, terenul are suprafața de 1.550 mp, deschiderea fiind la drum neasfaltat – Str. Cireșului de 18.11ml.

Zona dispune de electricitate, canalizare și apă curentă. De asemenea, în apropiere, există și facilități de transport public. Anunțul pus pe Storia.ro a atras atenția multor internauți, care s-au arătat dezamăgiți de condiția actuală în care se află locuința.

Cea mai ieftină cameră de hotel din lume are toaleta lipită de pat

Vorbind de anunțuri neobișnuite, devenite virale pe Internet, o cameră de hotel din China a devenit celebră pe rețelele sociale, după ce proprietarul imobilului s-a gândit să închirieze garsoniera cu doar 41 de lei pe noapte.

Desigur, camera are un anumit cusur, acela că vasul de toaletă este aproape lipit de patul în care dormi. Un faimos blogger asiatic a testat camera de hotel, din curiozitate, fiind șocat de condițiile oferite de unitatea de cazare.

Potrivit publicației Red Star News, camera de numai 8 metri pătrați percepe un tarif de 9 dolari pe noapte, fiind extrem de popular printre studenți și pacienții unui centru de sănătate aflat în apropiere.

Citește și Cum arată cea mai ieftină cameră de hotel din lume. Garsonierele de la Cluj sunt lux pe lângă astea FOTO

Sursa foto – Storia.ro

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro