Unde a plecat Cătălin Măruță după ce și-a înmormântat tatăl. Gestul său i-a mișcat pe fani: “Cuvintele sale ne-au alinat sufletul”

de: Violeta Badea
02 09. 2024

Cătălin Măruță, cunoscutul prezentator de la Pro TV, traversează una dintre cele mai dificile perioade din viața sa, după ce și-a pierdut tatăl. Sâmbătă, 31 august, Constantin Măruță a fost condus pe ultimul drum, într-o ceremonie emoționantă la Stănești, Gorj. La o zi după tristul eveniment, moderatorul a decis să meargă într-un loc special. Iată unde a plecat soțul Andrei!

Unde a mers Cătălin Măruță

După ce și-a luat rămas bun de la tatăl său, Cătălin Măruță a simțit nevoia de a se apropia de divinitate, așa că a ales să meargă la Mănăstirea Lainici, un loc de reculegere și rugăciune.

Alături de mama sa, acesta a petrecut câteva ore în acest loc sfânt, unde s-a întâlnit cu Părintele Stareț Ioachim, un om deosebit care i-a oferit alinare și înțelepciune în aceste momente grele.

Prezentatorul TV a împărtășit această experiență pe pagina sa de Facebook, mulțumind celor care i-au fost alături prin gânduri bune și mesaje de sprijin.

”Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru că v-ați gândit la mine în aceste momente de durere, la pierderea tatălui meu. Fiecare gând bun și fiecare gest de sprijin m-a ajutat în această perioadă dificilă.”, a scris moderatorul în mediul online.

Întâlnirea cu Părintele Stareț Ioachim

Cătălin Măruță a descris cu emoție întâlnirea cu Părintele Stareț Ioachim, subliniind impactul pe care cuvintele acestuia l-au avut asupra sa și a mamei sale.

”Ieri am avut binecuvântarea de a sta la povești cu Părintele Stareț Ioachim de la Mănăstirea Lainici, un om cu o înțelepciune și o căldură sufletească rar întâlnite.

Cuvintele sale ne-au alinat sufletul. Sunt recunoscător pentru acest moment de lumină și pace, care ne-a întărit credința și ne-a adus liniște în aceste clipe grele”, a mai scris Cătălin Măruță.

Acest moment de reculegere i-a ajutat pe cei doi să își găsească liniștea interioară și să accepte pierderea suferită, reîntorcându-se acasă cu sufletele ușor alinate.

Citește și Ce se întâmplă acum la casa părintească a lui Cătălin Măruță. Constantin Măruță va fi condus sâmbătă pe ultimul drum!

Cum au reacționat fanii prezentatorului TV

Mesajul postat de Cătălin Măruță a strâns imediat o mulțime de reacții din partea fanilor și prietenilor săi, care l-au asigurat de sprijinul lor în aceste momente grele.

”Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familiei multă sănătate și putere de a trece peste aceste momente dureroase!

Suntem cu gândul la voi!! Dumnezeu să-l odihnească în pace!! Mă bucur mult să văd că îți revii! Suntem alături de voi!

Dumnezeu sa îl ierte! Condoleanțe…putere de a trece peste așa pierdere și ai grijă de mama ta…

Dumnezeu să te întărească și să îți de-a putere să mergi mai departe, și pe el să îl odihnească în pace!

Putere și credința îți doresc.”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de internauți.

Citește și Dezvăluiri despre ultimele zile din viața lui Constantin Măruță. Unde ar fi murit tatăl lui Cătălin Măruță, de fapt!