30 iul. 2022 | 13:33

Unde a mers Liviu Dragnea chiar azi. Planul său s-a aflat imediat: „Scoaterea NATO din „Grădina Maicii Domnului”

News
Unde a mers Liviu Dragnea chiar azi. Planul său s-a aflat imediat: „Scoaterea NATO din „Grădina Maicii Domnului”
Unde a mers Liviu Dragnea chiar azi. Planul sau s-a aflat imediat. Scoaterea NATO din Gradina Maicii Domnului

Liviu Dragnea a făcut o primă vizită politică la Oradea, în calitate de reprezentant al Alianței Pentru Patrie. Fostul lider PSD a susținut un prim discurs, după eliberarea din închisoare de acum un an de zile. Ce a declarat fostul logodnic al Irinei Tănase.

Cum a fost primit Liviu Dragnea de public, la sediul APP Bihor

Liviu Dragnea a evidențiat faptul că va milita pentru „naționalizarea companiilor strategice” și „interzicerea importurilor de alimente cu otrăvuri”, în cazul în care va reveni la putere.

Mai mult de atât, se pare că fostul lider al social democraților l-ar fi numit pe bihoreanul Ioan Mang, cândva „prieten”, un „cățeluș” complice cu cei care au distrus PSD-ul din vremea lui, cel suveranist, antiglobalist și anti-neomarxist, relatează ebihoreanul.ro

Dragnea a fost însoțit de fostul ministru al Învățământului, Liviu Marian Pop, prietenul său de încredere, Codrin Ștefănescu, și președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu.

Fostul lider PSD a ajuns vineri, 29 iulie, la sediul APP Bihor, noul său partid. Acolo, Liviu Dragnea a fost întâmpinat de președinta filialei județene, Lilla Debelka, de câțiva bodyguarzi de la o firmă locală de profil, dar și de zeci de susținători și susținătoare.

Guvernarea „în primul rând ar trebui să aibă ca obiectiv bunăstarea românilor, dincolo de orice altceva”, bunăstare căreia, însă, i s-ar opune străinii, consideră Liviu Dragnea:

„Marile companii străine vin și fac bani aici și apoi îi scot afară, ținând salariile jos și prețurile sus. Avem resurse inimaginabile, pe care nu le are nicio altă țară din Europa, unele sunt acoperite de așa numitele secrete de stat.

Dacă vorbim de agricultură, nu există nicăieri în lume un pământ mai bogat ca în România, care să dea atâta savoare și gust legumelor și fructelor. Dar noi în magazine cumpărăm fructe și legume fără niciun gust, cu otrăvuri pe care ei (n.r. – străinii) le numesc E-uri.

Dar de ce să facem noi o astfel de aplicație în loc să facem așa încât în România să nu se mai vândă nimic cu E-uri? Nu e mai bine ca cerealele produse în România să fie procesate în România?”.

„O să ajungem niște chiriași în propria țară.”

Fostul șef al PSD și-a anunțat clar și intenția naționalizării companiilor strategice după ce va reveni la putere. De asemenea, Liviu Dragnea a vorbit despre situația geopolitică a României, în contextul războiului din Ucraina.

„Nu mai putem accepta ideea că ne putem dezvolta cu resursele fundamentale, apă, carburanți, gaze, în mâinile străinilor.

Românii sunt otrăviți cu tot felul de informații, ca să nu mai aibă timp să vadă toată pădurea, li se arată doar copacul. Dar România nu este o insulă a lui Iohannis, Ciucă, Helvig.

E acuma o mână de trădători, de slugi, care vor să târască România în război cu Rusia, dar de ce ne băgăm noi aici (n.r. – în susținerea ucrainenilor)?

Să susținem ce? Ca să poată veni aici tot mai multe trupe străine și să se predea conducerea apărării naționale a României către francezi? Cu ce ne ajută?

De ce să se ducă ostilități pe teritoriul României? De ce să nu avem și noi pentru românii din Ucraina aceleași drepturi pe care le au ungurii din Ucraina? O să ajungem niște chiriași în propria țară.”, a completat Liviu Dragnea, potrivit ebihoreanul.ro.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro