27 apr. 2024 | 21:17

Unde a fost surprinsă Silvia Chifiriuc în timp ce Petre Roman dădea declaraţii în faţa autorităţilor. Cuplul nu trece printr-o perioadă prea bună

Monden
Unde a fost surprinsă Silvia Chifiriuc în timp ce Petre Roman dădea declaraţii în faţa autorităţilor. Cuplul nu trece printr-o perioadă prea bună
Unde a mers Silvia în timp ce Petre Roman era în fața anchetatorilor

Petre Roman are probleme din nou cu legea și trebuie să ofere detalii autorităților în legătura cu un caz din 1990. În tot acest timp, Silvia Chifiriuc preferă să stea departe de acest scandal. Unde a fost surprinsă aceasta de paparazzi?

Ce făcea Silvia Chifiriuc în timp ce Petre Roman se afla în fața procurorilor

Petre Roman și Silvia Chifiriuc sunt împreună de mulți ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. La început au fost criticați, dar căsătoria lor a continuat fără probleme.

După ce fostul premier a fost dus la audieri, Silvia și-a continuat ziua, fiind filmată de paparazzi Spynews într-un loc care nu avea nicio legătură cu Parchetul General.

Soția lui Petre Roman a mers la un supermarket, după care s-a urcat în mașina și a mers în zona Otopeni, acolo unde a lăsat toate cumpărăturile.

Petre Roman a fost pus sub acuzare în dosarul Mineriadei

Fostul premier, alături de Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și Adrian Sîrbu, au fost joi dimineață la Parchetul General, pentru a li se aduce la cunoștință că au fost puși din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din luna iunie a anului 1990.

În același dosar mai sunt acuzați și: Miron Cozma, Dobrinoiu Vasile și Peter Petre.

De asemenea, Ion Iliescu, fostul președinte, care a ajuns la vârsta de 94 de ani, ar urma să fie audiat și el, dar acasă. Au trecut mai bine de 30 de ani de la evenimentele în care au fost împușcate 4 persoane, iar peste 1.000 au fost rănite.

Conform dosarului, Petre Roman și ceilalți sunt acuzați de „infracţiuni contra umanităţii, în variantele normative prev. de art. 439 alin. 1 lit. a) (4 subiecţi pasivi secundari), lit. f) (cel puţin 2 subiecţi pasivi secundari), lit. g) (cel puţin 1315 subiecţi pasivi secundari ), lit. j) (cel puţin 1214 subiecţi pasivi secundari ) Cod penal, cu aplic. art. 5 Cod penal.”

„Persoane cu funcţie de decizie în statul român la acel moment, printre care Roman Petre, Voiculescu Gelu-Voican, ajutaţi de alte persoane apropiate puterii sau care o sprijineau – printre care Măgureanu Virgil – directorul SRI, Sârbu Adrian – consilierul prim-ministrului, au lansat o politică de represiune împotriva populaţiei civile din Capitală, în urma căreia au fost ucise 4 persoane, 2 persoane au fost violate, s-a vătămat integritatea fizică şi/sau psihică a peste 1.300 de persoane şi au fost persecutate prin lipsirea nelegală de libertate peste 1.200 de persoane”, susțin procurorii.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Învârtită cu mac. Desertul pregătit de gospodinele din Bucovina
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă radical. Ciolacu, anunț în direct la TV: Trebuie să intre în zona de...
Capital.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN a DECIS! E cutremur în RUSIA!
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro