Unde a fost surprinsă Elena Băsescu de curând. Detaliul care a atras atenţia la chipul ei FOTO EXCLUSIV

de: Bișinicu Andreea
21 02. 2023

Elena Băsescu le-a dat de gândit jurnaliștilor, atunci când a fost suprinsă într-o zonă renumită a Capitalei. Îmbrăcată din cap până-n picioare în haine de firmă, mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, a atras atenția fotoreporterilor Playtech Știri când a pășit într-o clinică prestigioasă.

EBA, surprinsă la o clinică pentru fertilizare în vitro?

Elena Băsescu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România.

Fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a fost surprinsă, recent, de către fotoreporterii Playtech Știri în apropierea unei clinici private din București.

Stilată, elegantă și rafinată, așa cum ne-a obișnuit dintotdeauna, frumoasa șatenă a coborât din bolidul său de lux, îmbrăcată în haine marca Dolce&Gabanna, EBA a plecat de acasă din zona Mihăileanu în jurul prânzului pentru a merge în cartierul Buzești.

Aici, vedeta a parcat mașina într-o parcare în apropiere de o clinică de fertilizare și ginecologie. Potrivit jurnaliștilor, Elena Băsescu ar fi fost grăbită să intre în clinică, ceea ce i-a pus pe fanii săi pe gânduri.

Deși unii internauți au speculat că EBA ar putea fi, din nou, însărcinată, vedeta nu a infirmat sau confirmat aceste zvonuri. Un lucru este cert, fosta soție a lui Bogdan Ionescu radiază.

Citește și Gestul făcut de Elena Băsescu în traficul din Bucureşti. Fiica fostului preşedinte a uimit cu reacţia sa. Foto

Fiul Elenei Băsescu și al lui Bogdan Ionescu a împlinit 8 ani

La începutul lunii februarie, Elena Băsescu l-a aniversat pe fiul ei, Traian junior. Băiatul vedetei a împlinit opt ani, iar mămica lui i-a organizat o petrecere de vis.

Tort, baloane, cadouri, prieteni dragi și distracție pe cinste, acesteau au fost ingredientele principale ale petrecerii aniversare a micuțului Traian, care poartă numele bunicului său, fostul lider de stat al României, Traian Băsescu.

Cu ocazia zilei de naștere a fiului ei, Elena Băsescu a postat câteva fotografii de excepție pe rețelele sociale, prin care urmăritorii vedetei au putut observa asemănarea celui mic cu mama și bunicul său matern.

„#8anicutine #mamădebăiat #Junior #8”, a fost mesajul pe care EBA l-a postat pe Instagram, alături de câteva imagini în care apare cu fiul ei în brațe.

Reamintim că Elena Băsescu a fost căsătorită timp de patru ani cu Bogdan Ionescu, alias Syda, în perioada 2012 – 2016. Din căsnicia lor au rezultat primii doi copii ai vedetei, Sofia Anais și Traian junior.

Ani mai târziu, mezina fostului președinte al României și-a refăcut viața alături de Cătălin Tomată, bărbatul care, în 2018, i-a dăruit încă un copil, pe micuța Anastasia. Ulterior, cei doi s-au despărțit.

Citește și Imagini rare cu Traian Băsescu Jr.! Fiul Elenei a împlinit 8 ani, cum s-au fotografiat cei doi. Foto