Unde a dispărut Gabriela Cristea. De ce vedeta TV nu mai apare la Antena Stars

de: Andrei Simion
14 08. 2024

De câteva zile, fanii Antena Stars au fost anunțați de câteva schimbări în cadrul emisiunii „Mireasa. Capriciile Iubirii”. Una dintre ele, extrem de vizibilă, este noua moderatoare a emisiunii, Paula Chirilă, mulți întrebându-se unde a dispărut Gabriela Cristea, și de ce vedeta TV nu mai apare la Antena Stars. Răspunsul avea să-l dea chiar Paula Chirilă.

Paula Chirilă, noua moderatoare la „Mireasa. Capriciile Iubirii”

Cunoscuta actriță Paula Chirilă este de câteva zile bune noua gazdă a emisiinii difuzată de Antena Stars, „Mireasa. Capriciile Iubirii”.

Deși o prezență activă la posturile Intact, fanii au rămas surprinși când au observat schimbarea, mulți întrebând unde a dispărut Gabriela Cristea. Răspunsul avea să vine rapid din partea actriței, aceasta declarând că:

„Săptămâna asta Gabi este în vacanță și îi țin eu locul, cum s-a mai întâmplat de câteva ori, ne ajutăm între noi.

Este un proiect foarte drag și îmi place foarte mult ce se întâmplă acolo. Îmi place și rolul acesta că vorba aceea am experiență. Am avut o săptămână în care îi țineam locul și Simonei Gherghe și Gabrielei Cristea în aceeași zi.

La prânz eram pe Antena 1 și seara pe Antena Stars și după aceea mă duceam și la Xtra Night”, a declarat Paula Chirilă, conform celor de la Ciao.

Unde a dispărut Gabriela Cristea?

După cum declara actrița, îndrăgita vedetă a decis să-și ia o vacanță de câteva zile, departe de reflectoare. Gabriela Cristea și Tavi Clonda, alături de cele două fete, a plecat la Paris, unde va vizita celebrul parc de distracții Disney Paris.

Conform acesteia, în fară de plimbările prin orașul iubirii, vor mai avea câteva zile de vacanță și pe însoritele plaje din Grecia.

De altfel, vedeta avea să posteze câteva imagini din Grecia, de pe insula Corfu, scriind în dreptul lor „Corfu, un oraș superb construit în stil venețian yessss… cam neîngrijit!

Gabriela Cristea își promovează afacerea și din vacanță

După cum bine se știe deja, vedeta are o afacere cu produse de cofetărie, mulși fani achiziționând celebri cozonaci făcuți în laboratorul propriu. Ba mai mult, deși aflată în vacanță, Gabriela Cristea își promovează afacerea.

Așa se face că pe Facebook, vedeta avea să-i îndemne pe internauți să încerce noile produse realizate de angajatele sale:

„Vacanță, vacanță daaar.. în laborator, acasă, se montează torturile pentru Sf. Maria.

Calendarul nostru este fooooarte aglomerat, așa că te invit să-ți comanzi prăjiturile și torturile favorite în zilele disponibile. Verifică în calendarul de pe site diaponibilitatea de livrare.”, scrie vedeta.

Deși nu fără controverse, se pare că vedeta are succes cu noua ei afacere, iar vânzările sunt în creștere, mai ales acum în apropierea Sărbătorii Adormirii Maicii Domnului.