Una dintre cele mai iubite actrițe ale serialului „La Casa de Papel” trimite un mesaj îngrijorător, după ce a fost testată pozitiv

Una dintre cele mai iubite actrițe ale serialului „La Casa de Papel” trimite un mesaj îngrijorător, după ce a fost testată pozitiv

În urmă cu câteva săptămâni, actrița spaniolă Itziar Ituño, cunoscută pentru rolul inspectoarei Murillo din serialul „La Casa de Papel, a dezvăluit că este una dintre miile de persoane infectate cu COVID-19.

Actrița face apel de conștientizare

Cu puțin timp în urmă, actrița a transmis un mesaj prin care face apel la conștiința și responsabilitatea oamenilor. Ea descrie pe scurt momentele grele prin care a trecut din cauza acestui virus teribil și îi sfătuiește pe cetățeni să stea acasă. Surprinzător este faptul că destinatarii mesajului sunt locuitorii Aricăi, un oraș din Chile.

Prin intermediul unei înregistrări video, actrița explică scopul acestui apel: „Am vrut să vă spun să vă urmați instinctele, logica, bunul simț și să rămâneți acasă, să vă protejați oamenii dragi și ei să vă protejeze pe voi„, a spus Itziar Ituño.

Actrița a mai menționat faptul că „în contextul pandemiei e posibil să ai impresia că valul nu va ajunge la țărmul tău, dar vine, o spun din experiența mea. Nu este nimic plăcut sau agreabil, nu este o gripă ușoară, poate fi foarte periculoasă, chiar fatală. Din păcate, eu am fost nevoită să pierd oameni dragi, nu suntem chiar bine. Așa că, Arica, respectă măsurile de siguranță sanitară și rămâi în casă “, a concluzionat ea.

Actriz de la famosa serie de Netflix La Casa de Papel envía un mensaje a los Ariqueños para que no sigan saliendo de casa.#QuedateEnCasa#LaCasaDePapelVideo: @Gerarg de Saint-Pierre.

Publicată de Cristian Villanueva pe Luni, 13 aprilie 2020

Sezonul patru al serialului „La Casa de Papel“ a doborât toate recordurile

Pe data de 3 aprilie a debutat cel de-al patrulea sezon al serialului “La Casa de Papel”, care a devenit în scurt timp cea mai vizionată premieră din lume, serialul depășind debuturi precum cele ale serialelor de succes „Game of Thrones“, „The Walking Dead“ şi „Westworld“, potrivit celui mai recent raport Parrot Analytics, informează Virgin Radio.

În contextul în care multă lume a stat acasă din cauza pandemiei, serialul a fost devorat de public, motiv pentru care mulți se întreabă când va apărea și sezonul cu numărul cinci. Vestea bună este că apariția acestuia a fost deja confirmată, producția urmând să înceapă în momentul în care vor fi ridicate restricțiile pe plan mondial. Potrivit estimărilor făcute de specialiști, un termen realist a fost dat în prima parte a anului 2021, unde sunt așteptate personaje noi și roluri mai importante în rândul actorilor deja consacrați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI