Un tramvai a luat foc în mers la Craiova, după ce a fost lovit de fulger VIDEO

Un tramvai a luat foc în mers la Craiova, după ce a fost lovit de fulger VIDEO
Un tramvai a luat foc în mers la Craiova

Un tramvai a fost lovit de fulger și a luat foc. Tramvaiul se afla în mers, moment în care a fost lovit de un fulger și a luat foc. Totul s-a întâmplat în Craiova. Din fericire, în acel moment nu se aflau călători. Când a observat flăcările, vatmanul a oprit la timp și a ieșit, fără să fie rănit.

Un tramvai a luat foc după ce a fost lovit de fulger

Incendiul a izbucnit în jurul orei 1 după – amiază, la ieșirea din Craiova spre Timișoara, pe strada Severinului. În acel moment, vatmanul efectua o manevră de întoarcere a tramvaiului atunci când a auzit o bubuitură puternică. A observat că de la mijlocul tramvaiului iese un nor de fum, iar vagonul este cuprins de flăcări.

Bărbatul a oprit repede, a ieșit afară și a sunat la numărul de urgențe 112. La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj. Au intervenit cu mai multe echipaje de apă cu spumă.

La incendiu de la tramvai, au ars materiale combustibile din componența tramvaiului în proporție de 70%. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric, a declarat Tania Vâlceanu, purtător de cuvânt ISU Dolj.

Conform reprezentanților RAT Craiova, incidentul a avut loc ca urmare a unor fenomene meteorologice. În regiunea de sud a Olteniei, a fost emis un cod portocaliu de fenomene meteo periculoase.

Astăzi, în jurul orei 12:50, ca urmare a unui fenomen meteorologic (descărcare electrică), tramvaiul KT4D, având numărul de înmatriculare 106, a luat foc în stația CLF. Evenimentul s-a produs după ce toți călătorii debarcaseră. ISU Dolj a intervenit la stingerea incendiului, programul de circulație al tramvaielor nefiind afectat, se arată într-o informare a Regiei Autonome de Transport Craiova.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI