Un tată din Iași a ales să se sinucidă, în direct, pe Facebook. Ce se întâmplase cu fetița lui

Un tată din Iași a ales să se sinucidă, în direct, pe Facebook. Ce se întâmplase cu fetița lui
Irinel, tatăl care s-a spânzurat pe Facebook

Tragedie în județul Iași, acolo unde mai multe persoane au urmărit neputincioși sinuciderea unui tânăr de 33 de ani care a decis să-și ia viața pe Facebook. În ciuda faptului că martorii tragediei au încercat să acționeze așa cum au știut mai bine, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Motivul pentru care a ales să-și ia viața

Bărbatul sinucigaș trăia la o stână și avea o fetiță de șase ani. În momentul în care s-a strangulat, prietenii virtuali au sunat imediat la fermă pentru avertiza proprietarul. Acesta a ajuns în cel mai scurt timp, dar din păcate a fost prea târziu pentru a-și salva angajatul. Șeful victimei a sunat la 112, iar medicii ajunși la fața locului au încercat timp de 30 de minute să-l resusciteze, dar în cele din urmă au fost nevoiți să declare decesul.

Potrivit presei locale, tânărul tătic ar fi recurs la acest gest necugetat din cauza mustrărilor de conștiință cu care se lupta. Acesta fusese de acord în timpul unui proces ca soția sa, plecată la muncă în Marea Britanie, să dea spre adopție fetița lor. Femeia lăsase copilul la Protecția Copilului din Iași, urmând ca atunci când se vor găsi niște părinți adoptiți, fetița să fie preluată în noua familie.

Ulterior, bărbatul a fost chinuit de gândul că a fost de acord cu renunțarea la fiica sa, motiv pentru care a decis să se omoare. Motivul pentru care a ales să o facă pe Facebook nu a fost deslușit, polițiștii demarând în aceste momente o anchetă, pentru a afla mai multe informații.

Femeie, găsită spânzurată sub un pod

Viața din ce în ce mai grea și mai tensionată îi determină pe mulți oameni să recurgă la gesturi necugetate, precum cel de sinucidere. Un alt caz înfiorător este cel al unei femei, găsită spânzurată sub un pod aflat peste râul Jiu. Victima era dată dispărută de două săptămânii, timp în care nimeni nu a aflat nicio veste despre ea.

Cel care a alertat autoritățile a fost un cetățean care a observat că în zona respectivă se află o persoană decedată.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, iar din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, spânzurată.

Din primele cercetări, nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracţiuni”, a transmis Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Cadravul femeii în vârstă de 60 de ani a fost transportat la morga spitalului din oraș, urmând a i se efectua necropsia, descoperind astfel cauza exacta a morții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI