Un șofer a ajuns la spital, după ce autoutilitara pe care o conducea a ajuns în râul Ciorogârla

Un șofer a ajuns la spital, după ce autoutilitara pe care o conducea a ajuns în râul Ciorogârla
Autoutilitară căzută în râul Ciorogârla

Un grav accident a avut loc în această dimineață, pe 18 martie, pe autostrada București – Pitești, în zona kilometrului 20. În timp ce se afla la volan, șoferul unei autoutilitare a pierdut controlul autovehiculului și a ajuns în râul Ciorogârla.

În ce stare se afla șoferul

Tânărul șofer avea doar 21 de ani, iar în momentul în care cadrele medicale au ajuns la fața locului, acesta era blocat în autovehicul. Nu a putut ieșit singur, așa că a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi extras în siguranță. A fost preluat de către un echipaj SMURD ajuns la fața locului și transportat la o unitate medicală.

„La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o descarcerare, o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD”, transmite ISU Giurgiu.

O mașină a plonjat într-un lac înghețat

Un incident asemănător a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie, atunci când o mașină a plonjat într-un râu. Incidentul a avut loc între Săcuieu și Scrind Frasinet, localități din județul Cluj. Se pare că șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a pierdut controlul volanului în timp ce se deplasa pe direcția Scrind Frăsinet spre Bologa.

Acesta a pierdut controlul mașinii într-un viraj la dreapta, moment în care autoturismul s-a răsturnat în râul din apropierea drumului. În mașină se mai aflau alți trei pasageri. Toți au fost transportați la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au fost alertați în urma răsturnării unui autoturism în albia unui pârâu, între localitățile Săcuieu și Scrind, la o diferență de nivel de circa 5 metri.

Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate în jurul orei 10.00 pentru a se deplasa la locul accidentului, iar în momentul sosirii pompierilor ocupanții erau deja preluați de un autoturism privat și un echipaj SAJ pentru a fi transportați la spital.

Ulterior sosirii acestora la Spitalul orășenesc din Huedin a fost solicitată o autospecială pentru transport victime multiple a unității noastre pentru a fi transferați la unitatea de primiri urgențe din Cluj-Napoca.

Bunic și nepoată, morți după ce mașina lor a căzut în râu

În urma acestui accident, cele două persoane aflate în autoturism, un bătrân de 75 de ani și nepoata lui, de 21 de ani, au decedat. Accident a avut loc la începutul lunii februarie, în județul Suceava. „Lacul” era mai mult o groapă adâncă de 8 metri, în satul Liteni, care nu era semnalizată corespunzător.

Oamenii legii iau în calcul ipoteza conform căreia bărbatul ar fi suferit un infarct la volan, astfel pierzând controlul autovehiculului. Acesta fusese externat din spital cu două zile înainte de accident. Conform autorităților, șansele de supraviețuire ale celor doi erau extrem de mici, având în vedere temperatura extrem de scăzută a apei.

Urmăriți Playtech.ro și pe