Un sicriu a luat foc, în timp ce oamenii erau la priveghi. Scene de groază, într-o biserică din Brăila

Un sicriu a luat foc, în timp ce oamenii erau la priveghi. Scene de groază, într-o biserică din Brăila
Un sicriu a luat foc, în timp ce oamenii erau la priveghi. Scene de groază, într-o biserică din Brăila Sursă poză: romaniatv.ro

Momente de groază au avut loc la Brăila, acolo unde un sicriu depus în biserica „Sfântul Constantin” a luat foc de la o lumânare. Cei prezenți la priveghi au intrat în panică, aplelând rapid numărul de urgență 112.

Cum s-a petrecut evenimentul înfiorător

Rar îți este dat să iei parte la asemenea evenimente, precum cel petrecut în Brăila. În pofida evenimentului trist la care se aflau oamenii, un alt incident a umbrit și a amplificat trăirile participanților. Un incendiu a izbucnit în timpul priveghiului, după ce o lumânare aprinsă a căzut peste sicriu.

Potrivit autorităților, focul a ars sicriul, hainele decedatului, masa pe care era așezat sicriul și o parte din covor. Rudele bănuiesc că totul s-a întâmplat atunci când acestea au ieșit pentru scurt timp din biserică, din cauza temperaturilor extreme din interior.

La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă, localizând și lichidând focul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, incendiul fiind stins în timp util.

Am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu la o capela din incinta cimitirului „Sfântul Constantin” din municipiul Brăila. Din păcate, incendiul provocat de o lumânare lăsată nesupravegheată a dus la incendierea sicriului în care se afla o persoană decedată.

Apelul a fost făcut de un membru al familiei persoaneii decedate. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și, datorită intervenției prompte, s-a evitat extinderea la clădirea capelei”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI