Un român din Spania este acuzat că a abuzat sexual 24 de minore. Ce pedeapsă a primit de la autoritățile spaniole: sute de ani după gratii

Un român din Spania este acuzat că a abuzat sexual 24 de minore. Ce pedeapsă a primit de la autoritățile spaniole: sute de ani după gratii
Român din Spania, condamnat la 286 de ani de închisoare după ce a abuzat sexual mai multe minore

Un român din Spania a recunoscut autorităților spaniole că a abuzat sexual 24 de minore, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani. De asemenea, bărbatul a recunoscut că a filmat totul, apoi a distribuit imaginile într-o rețea de pedofilie.

286 de ani de închisoare pentru acuzat

Faptele înfiorătoare au avut loc între 2012 și 2018, în orașul Colmenar de Oreja din regiunea Madrid. Toate victimele erau copii al prietenilor sau cunoștințelor bărbatului. Românul a recunoscut că a filmat abuzurile sexuale, apoi le distribuia pe o rețea de pedofilie. Clipurile erau păstrate pe unități de stocare, iar fiecare folder era denumit cu numele fiecărei victime.

Bărbatul a declarat că este alcool de mic, de la vârsta de 14 ani și că își pierde controlul atunci când este sub influența băuturilor alcoolice. Abuzurile sexuale le-a făcut atunci când era beat, factor decisiv în comiterea acestora.

Părinții a două victime, cu vârste de 6 și 7 ani la acea vreme, au spus că românul a trăit în casa lor timp de două luni, deoarece îl dădu-se soția afară din casă. Cuplul a început să-l suspecteze pe bărbat în momentul în care femeia i-a avertizat și le-a spus să-l dea afară din casă, altfel va anunța poliția despre anumite filmări.

Părinții celor două victime le-au cerut bărbatului explicații, iar acesta le-a arătat telefonul, pentru a dovedi că nu ascunde nimic. Ulterior, părinții au văzut imaginile îngrozitoare în timpul investigației. Procesul este în desfășurare, iar procurorii spanioli au cerut instanței 286 de ani de închisoare pentru român.

Adolescentă de 15 ani, abuzată de profesorul de desen

Un profesor de desen, care predă la Clubul Copiilor din orașul Hârlău, județul Iași, este acuzat că ar fi abuzat sexual o elevă de 15 ani. Acesta i-ar fi dat fetei să consume alcool, apoi ar fi abuzat-o sexual. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a fost reținut de către oamenii legii pe 13 februarie. Judecătorii au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile o zi mai târziu.

Întâmplarea ar fi avut loc chiar în incinta Clubului Copiilor, acolo unde preda cadrul didactic. Bărbatul i-ar fi dat să consume alcool, alături de substanțe cu efect psihoactiv. Profitând de starea ei, profesorul ar fia gresat-o sexual. Totul s-a petrecut într-un atelier din cadrul clubului copiilor.

Fata și-a revenit, însă și-a amintit tot. Îngrozită, le-a povestit părinților și autorităților prin ce a trecut, iar aceștia au luat măsuri. Procurorii au decis să-l rețină pe cadrul didactic după examenul medic-legal.