10 dec. 2019 | 07:18

Un român din Belgia, strivit de soția sa cu camionul: cum s-a întâmplat tragedia

Știri generale
Un român din Belgia, strivit de soția sa cu camionul: cum s-a întâmplat tragedia

Un român riscă să-și piardă viața după ce a fost strivit cu camionul de soția sa, în Belgia. Evenimentul a atras în mod inevitabil atenția autorităților.

În încercarea de a face niște bani împreună în occident, foarte mulți români s-au dus la muncă în străinătate pentru a lucra în domenii mai mult sau mai puțin dificile. Unii au ales să lucreze pe vase de croazieră, alți ca șoferi de tir. Deși unii au reușit să meargă cu soțul sau soția în același loc, pentru a lucra împreună, asta nu înseamnă că se pricep la fel de bine la meseria pe care o execută.

Într-un astfel de set de circumstanțe, în funcție de meserie, unii oameni riscă să-și piardă viața, după cum a aflat un cuplu de români din Belgia.

servicii urgență belgia

Un român se află în stare foarte gravă la spital, după ce a fost strivit de soția sa cu camionul, în timpul unei manevre în care îi oferea acesteia asistență. Cei doi se chinuiau să cupleze o semiremorcă la capul tractor. Evenimentul dramatic s-a petrecut în orășelul belgian Menen, conform site-ului HLN.be.

Accidentul a avut loc în zona Rekkem din oraşul belgian Menen. Românca Mariana M., în vârstă de 33 de ani, era dirijată de soţul ei, Adrian M., în manevrarea camionului. Din cauza unei manevre greşite, bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost prins între camion şi semiremorcă.

Cirucmstanțele exacte ale evenimentului nu sunt foarte clare, dar românul s-a chinuit foarte multe până când au venit organele de salvare și echipa de descarcerare. În final, românului a fost dus la spitalul AZ Groenije din Kortrijk. În speranța de a rămâne în viață, bărbatul a fost pus într-o comdă indusă, dar șansele sale de supraviețuire sunt minime la această oră.

Indiferent dacă se dovedește că a fost un accident sau nu, autoritățile belgiene au inițiat o anchetă pentru a afla circumstanțele exacte ale evenimentului.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Regele care și-a dezgropat soția și i-a obligat pe vasali să îi sărute mâna în ziua încoronării. De ce a fost ucisă superbă regină
Click.ro
Vremea se schimbă radical din acest weekend. Temperaturile scad după valul de ploi și vijelii
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Trucuri pentru o viață mai lungă. Cum amâni îmbătrânirea
EVZ.ro
Cum arată Lambada la aproape trei săptămâni de când a născut. Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată de băiat pentru a doua oară / FOTO
Spynews
Restricții pentru 30 de zile în România. Decizie oficială: Trebuie notificat în cel mai scurt timp
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
DONALD TRUMP dă o mare LOVITURA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE SUA
Mediaflux
Când va naște fiica Ralucăi Moianu. Mara Ancuța și Virgil Boglea au anunțat la petrecerea de cununie civilă că vor avea un băiețel
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro