25 nov. 2021 | 17:11

Un profesor de la Jean Monnet, filmat în timpul unor scene erotice cu o elevă de 16 ani. Totul s-a petrecut în timpul unei petreceri private

News
Un profesor de la Jean Monnet, filmat în timpul unor scene erotice cu o elevă de 16 ani. Totul s-a petrecut în timpul unei petreceri private
Scandal la Liceul „Jean Monnet”

Un profesor de la Liceul „Jean Monnet” a fost filmat în timpul unor scene erotice cu o elevă de 16 ani. Cadrul didactic se afla la o petrece cu adolescenții. Profesorul suplinitor a demisionat între timp, iar Poliția Capitalei au început o anchetă.

Profesor de la Liceul „Jean Monnet”, filmat în timpul unor scene erotice cu o elevă

Este vorba despre un profesor de muzică, costumat în pantaloni mulați, surprins în timp ce mima scene erotice cu o adolescentă așezată pe un scaun. În tot acest timp, restul elevilor asistau la spectacol. Filmulețul ar fi ajuns pe contul de Instagram al unei eleve din cadrul liceului.

„Cu privire la imaginile difuzate în grupuri de socializare, privind un eveniment privat, în care se prezumă și participarea unui cadru didactic, Secția 1 Poliție a declanșat verificări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, a anunțat Poliția Capitalei.

Diana Răducanu, directoarea adjunctă a liceului, a declarat că profesorul de muzică în cauză a demisionat invocând „o confuzie”. Acesta lucra era profesorul suplinitor și nu lucra cu normă întreagă.

„Este singura afirmaţie pe care a făcut-o în demisie. Am luat act în Consiliul de Administraţie şi am anunţat-o la inspectorat. Demisia a trimis-o duminică prin e-mail şi luni a depus-o scris”, a afirmat aceasta, citată de Adevărul.

Directoarea liceului, despre imaginile apărute online

Tudorița Codreanu, directoarea Liceului Jean Monnet, spune că nu a vizionat în întregime videoclipul. Aceasta a adăugat că profesorul a venit în această toamnă în locul altei profesoare și a luat doar o jumătate de normă.

De asemenea, profesorul de muzică a avut un comportament ireproșabil până în acel moment, iar școala nu poate controla ce fac profesorii în privat, a mai spus aceasta. Din punctul ei de vedere, unitatea școlară nu are instrumentele necesare pentru a preveni astfel de situații.

Larisa Gojnete, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Școlar al Municipiului București, a confirmat demisia profesorului de muzică de la Liceul Jean Monnet, postul profesorului fiind unul vacant.

„Profesorul respectiv şi-a dat demisia fără să dea detalii şcolii, spunând doar este o confuzie şi că face acest gest – respectiv îşi înaintează demisia – pentru că nu vrea ca imaginea şcolii să fie afectată. M-am uitat pe filmuleţ, în acest moment nu ştim de unde provin copiii, în ce cadru s-a întâmplat. În acest moment, postul profesorului este vacant”, a declarat inspectoarea.
Sursă foto: Click.ro
Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro