Un pescar a prins un aligator în ac. Ce s-a întâmplat apoi, în câteva minute, e ireal

Un pescar a prins un aligator în ac. Ce s-a întâmplat apoi, în câteva minute, e ireal
Ce s-a întâmplat după ce un pescar a prins un aligator în undiţă

Imaginile cu un pescar care a prins un aligator în ac fac furori în întreaga lume. Este incredibil ce s-a întâmplat la câteva minute după bărbatul a scos reptila din apă.

Ce s-a întâmplat când un pescar a prins un aligator cu undiţa

Un clip cu un pescar din Brazilia a devenit viral. Acesta a avut parte de aventura vieţii sale după ce a prins în undiţă un aligator. În timp ce încerca să îl scoată din apă, bărbatul a văzut cum reptila era înconjurată de un şarpe uriaş. Mai exact, aligatorul era înfăşurat de la jumătate în jos de o anacondă.

Acesta a fost momentul în care a decis să îi dea drumul reptilei înapoi în apă. Imaginile au fost surprinse pe data de 21 octombrie şi au făcut înconjurul lumii, după ce câţiva pescari din statul Mato Grosso do Sul le-au distribuit pe Facebook.

Se pare că undiţa şi tipul acesta de cârlig pot fi folosite în zona respectivă doar de pescarii profesionişti, scriu cei de la Daily Mail.

Cel mai mare anaconda din lume – mai lung decât un autobuz

Cunoscută pentru dimensiunile sale uriaşe, anaconda trăieşte în Columbia, Venezuela, Ecuador, Peru, Bolivia, Paraguay și Brazilia, zone în care oamenii se tem de reptila care ajunge să măsoare câţiva metri. În cazul în care vă întrebaţi care este cel mai lung specimen măsurat vreodată, ei, bine, dimensiunile sale par desprinse dintr-un film de groază.

Mai lung decât un autobuz, aceasta măsura 42 de metri şi avea o greutate de aproape 1.200 de kilograme. Fosila a fost găsită în pădurile Columbiei, în anul 2009, de o echipă de oameni de ştiinţă. Aceştia au numit specia “Titanboa” şi cred că motivul pentru care a crescut atât de mult ar fi temperaturile mai ridicate din acel an.

„Şerpii cu adevărat enormi stârnesc imaginaţia oamenilor, dar realitatea a depăşit fanteziile de la Hollywood. Şarpele din filmul Anaconda nu este la fel de mare ca cel găsit de noi”, a spus Jonathan Bloch, paleontologul care a condus expediţia oamenilor de ştiinţă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI