Un oficial anunță sfârșitul lui Dinamo: „Suntem aproape de desființare!”

Un oficial anunță sfârșitul lui Dinamo:
Problemele lui Dinamo devin imposibil de rezolvat. Clubul e aproape de desființare

Situația clubului Dinamo devine din ce în ce mai disperată. După ce șase jucători au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, se vorbește chiar de desființare. O spune nimeni altul decât directorul general al clubului, Bogdan Bălănescu. Acesta a cerut de urgență oprirea campionatului, în condițiile în care Dinamo nu mai poate alinia o formulă competitivă. Formația din „Ștefan cel Mare” este pe penultimul loc în clasament, direct retrogradabil. Următoarele două partide, ambele cu Chindia Târgoviște, au fost amânate.

Dinamo va avea trei partide restante. Este pe penultimul loc în Liga 1, direct retrogradabil

„Este o situație extraordinar de grea. Suntem aproape de desființarea acestei echipe. Nu cred că este logic ca în momentul în care îți lipsesc pentru 2 săptămâni, până la finalul campionatului, 6 jucători, mai mult de 30% din echipă, să poți să mai continui competiția. Să se întrerupă campionatul. Nu mai poate continua. Cum poate juca o echipă fără 6 jucători? Nu am mai vorbi de meritul sportiv pe teren. Să găsim o soluție vizavi de sistemul competițional de sezonul viitor”, a declarat Bogdan Bălănescu pentru Digi Sport.

Alexandru Răuță, Ștefan Fara și Mihai Popescu, toți testați pozitiv cu noul coronavirus, au fost internați astăzi la Matei Balș. Cei trei au acuzat dureri musculare și stări accentuate de oboseală. Vali Lazăr, Filip Mrzljak și Ricardo Grigore, de asemenea testați pozitiv, au rămas acasă, pe semnătură și stau în izolare. Dinamo ar fi trebuit să joace în această seară, de la ora 19:00, contra celor de la Chindia. Partida, care era o restanță din prima etapă de play-out, a fost din nou amânată.

De asemenea, partida din weekend, tot contra Chindiei, a fost amânată. Dinamo va rămâne astfel cu trei partide restante care vor trebui introduse în program. Magazionerul echipei a fost primul din club care a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Urmăriți Playtech.ro și pe