Un nou cuplu surpriză în showbizul din România. Așteaptă decizia de divorț și se gândește din nou la nuntă: ‘Poate mă voi recăsători’ EXCLUSIV

de: Ioana Bucur
23 02. 2024

Prezentă la un eveniment ce sărbătorește dragostea, Oana Ioniță, proaspăt divorțată, a făcut o mărturisire neașteptată, în exclusivitate pentru Playtech Știri. Coregrafa a dezvăluit că simte iar fiorii unei noi povești de dragoste, noul bărbat din viața sa i-a cunoscut deja cei doi copii. Ce ne-a spus frumoasa blondă despre posibilitatea de a se căsători din nou.

Fiorii unei noi iubiri

Românii au cunoscut-o când făcea parte din echipa Cronica Cârcotașilor, în perioada de glorie a emisiunii de la Prima TV. „Bebelușa” s-a retras însă din lumina reflectoarelor, pentru a începe un nou capitol al vieții sale, dedicându-se trup și suflet familiei. A crezut că și-a întâlnit sufletul pereche, însă acum a învățat o lecție dură: chiar și cele mai frumoase povești de dragoste pot avea un final nefericit.

După zece ani împreună, cei doi au pus punct căsniciei și au decis să pornească pe drumuri separate. Cei doi au ajuns la un acord în ceea ce-i privește pe cei doi copii: fiul lor, Maxim, va rămâne cu tatăl său, iar Isabel rămâne cu mama.

Oana Ioniță, despre o nouă căsătorie

La mai bine de jumătate de an de când a anunțat separarea, Oana Ioniță a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, că este implicată într-o nouă relație. Se pare că noul bărbat din viața ei i-a cunoscut deja pe cei doi copii ai săi.

Talentata coregrafă ne-a vorbit și despre posibilitatea de a se căsători din nou:

„Poate mă voi recăsători la un moment dat. Am rochii de mireasă, sunt pregătită, mereu îmbrac rochii de mireasă!”, a declarat Oana Ioniță, în exclusivitate pentru Playtech Știri, la un târg de nunți organizat în Capitală.

Te-ar putea interesa și: Drama fostei Bebelușe Oana Ioniță. Vedeta își strigă durerea după ce fiul ei a rămas la fostul soț, după divorț: ”Mă lovesc de un refuz din partea lui Maxim”

„Am făcut o convenție pe care acum o regret”

După un deceniu de căsnicie, Oana Ioniță și tenorul Florin Budnaru au finalizat divorțul, doar că planurile stabilite la începutul procesului de separare nu mai sunt acceptabile pentru fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, care suferă zi de zi din pricina faptului că este separată de fiul său.

„Încerc să mă reabilitez. După cum știi, am finalizat un divorț. Când o faci la 20 de ani nu e atât de grav, dar când ai doi copii lucrurile devin mai sensibile! După 10 ani, lucrurile evoluează și separarea intervine cu mai multe probleme, nu e chiar una simplă! Dacă nu ar fi actul de căsătorie, poate ar fi și mai simplă separarea! S-a întâmplat, s-a finalizat! Eu sunt bine, nu știu ce se întâmplă pe partea cealaltă! Sufăr destul de mult că nu îl văd pe Maxim!

Noi, în urma divorțului, am făcut o convenție pe care acum o regret. O convenție cu doi oameni care divorțează nu e mereu corectă. La un moment dat, nu mai sunt chiar în acordul celuilalt. Am făcut un acord scris în care vacanțele sunt clare – jumătate-jumătate – și ne înțelegem pentru restul timpului. Din câte mi-a spus avocata de la vremea respectivă, convenția poate fi oricând atacată și modificată. Doar că nu e așa de ușor. Nu l-am mai văzut atât de des, că neputințele lui din program de a-l vedea cât îmi doresc eu s-au transformat în neputințe ale mele. (…)

Domiciliul lui am hotărât să fie la fostul soț, fata are domiciliul la mine. Ei amândoi fac ore de dans la mine. S-a întâmplat să nu mai am acces foarte mult la el. Și am zis să atac această convenție. Am recurs, pe cale legală, la o revenire, ca să creăm un program fix. Să ne ținem noi, adulții, de el. Problema e că de 6 luni sunt într-o Ordonanță care nu s-a judecat”, a povestit vedeta, care vrea să atace în instanță această convenție, la emisiunea lui Cristi Brancu.

Te-ar putea interesa și: Oana Ioniță, declaraţii neaşteptate despre divorţ. Ce ar fi dus, de fapt, la ruptura: „Eu am ales mai mult”