Un medic de la Ambulanța București a murit după o tură de 12 ore. Bărbatul a lăsat doi copii mici fără tată

Un medic de la Ambulanța București a murit după o tură de 12 ore. Bărbatul a lăsat doi copii mici fără tată
Un medic de la Ambulanța București a murit după o tură de 12 ore.

Zi neagră pentru un medic de la Ambulanța București după ce și-a pierdut viața într-un accident de mașină. Nenorocirea s-a întâmplat în Sâmbăta Mare, cu o zi înainte de Paște, după o tură de 12 ore.

Care a fost motivul accidentului

Accidentul a avut loc în comuna Jilava, iar potrivit autorităților, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Ilfov a transmis condițiile în care s-a produs accidentul:

A avut loc un accident rutier pe Drumul Național 5 în sensul giratoriu, în zona localității Jilava. Accidentul s-ar fi produs pe fondul vitezei excesive. Conducătorul auto ar fi intrat cu viteză în sensul giratoriu, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat„, a spus Anne-Marie Ciolcă.

Colegii și familia sunt încă în stare de șoc și nu își pot reveni după cele întâmplate. În ciuda volumului mare de muncă avut în general, medicii de la Ambulanța București au declarat că în acea zi colegul lor a avut doar șase cazuri, ceea ce înseamnă o zi lejeră:

Lucra pe mașina de consultații în ultima perioadă, iar toată noaptea trecută a avut doar șase solicitări. La noi asta înseamnă o noapte foarte liniștită. Chiar nu îmi pot explica ce s-a întâmplat„, a povestit unul dintre colegi.

Accident grav în Gorj. Vinovatul nu avea permis de conducere

Un accident rutier a avut loc duminică seara în comuna Logrești, județul Gorj. În urma evenimentului au fost rănite trei persoane. Ulterior, polițiștii au identificat persoana care se face vinovată de producerea accidentului, dar și faptul că aceasta nu deținea permis de conducere.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, a transmis circumstanțele în care s-a produs accidentul:

Un bărbat de 41 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 B, din direcţia Hurezani – Logreşti, a pierdut controlul volanului, părăsind carosabilul şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Pentru descarcerarea conducătorului auto a intervenit o autospecială a ISU Gorj.

În urma impactului, şoferul şi alţi doi pasageri, de 22 şi 27 de ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, respectiv comuna Logresti, au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate de politişti a reieşit faptul că şoferul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autoturisme, neputând fi testat cu aparatul etilotest, din cauza leziunilor suferite„, a declarat aceasta pentru MEDIAFAX.

Conform infracțiunii săvârșite, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu deţine acest drept.

Urmăriți Playtech.ro și pe