Un meci din Liga 1 a fost amânat din cauza Covid-19! 7 teste neconcludente

Viitorul Constanța nu a mai prins un loc în playoff în acest sezon

Prima partidă din etapa a 9-a a fazei play-out din Liga 1, FC Viitorul – Academica Clinceni a fost amânată. Decizia a fost una de ultima oră, iar meciul a fost mutat pentru sâmbătă, de la ora 15:00. Șapte dintre testele pentru COVID-19 pe care le-au efectuat cei de la Viitorul au fost neconcludente. Partida a fost inițial amânată o oră, dar lucurile nu s-au rezolvat în timp util. Toate cele 36 de teste făcute de lotul și staff-ul celor de la Viitorul au fost făcute la o clinică privată.

Partida se va disputa sâmbătă, doar dacă niciunul dintre testele repetate nu va fi pozitiv

„Nu știm dacă vreunul dintre cele 7 teste este pozitiv. Ne-au spus că există pericolul ca rezultatul să se repete și să fie din nou neconcludente. Jucătorii se vor testa astăzi, iar mâine dimineață vom avea noile rezultate. Mâine, de la 15:00, este singurul interval orar pe care televiziunile l-au preferat astfel încât să putem juca.

Am respectat prevederile protocolului, dar, din păcate, din cauza testărilor numeroase din ultimele zile, acestea au venit mai târziu. Dar chiar dacă ar fi ajuns la timp, tot ar fi trebuit repetate. Suntem supărați și noi, eram pregătiți pentru acest joc”, a declarat Gică Popescu, președintele celor de la Viitorul, la Digi Sport 1.

În cazul în care vreunul dintre testele care vor fi repetate va fi pozitiv, partida nu se va mai juca nici sâmbătă. Va fi amânată pentru o altă dată. Iar toți jucătorii de la Viitorul vor fi plasați în carantină.

„Eram pregătiți de joc, dar până la urmă nu se mai dispută astăzi. Suntem dezamăgiți. Trebuie să mai stăm o seară aici. Noi am părăsit cazarea, este weekend și va fi mai greu cu cazarea. Nu este vina noastră că nu le-au venit rezultatele testelor. Trebuiau luate măsuri din timp. Noi am avut rezultatele de ieri”, a declarat Sorin Paraschiv, team managerul celor de la Academica Clinceni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI