13 sept. 2019 | 07:32

Un grătar în curte, subiect de proces: de ce i-a dat în judecată o vegană

Știri generale
Un grătar în curte, subiect de proces: de ce i-a dat în judecată o vegană

Unii vegani sunt mai extremiști decât alții, după cum și-au dat seama membrii unei familii care au ajuns în fața tribunalului pentru un grătar în propria curte.

Întregul set de evenimente s-a petrecut în Australia, dar ai fi uimit de modul în care a deviat o discuție aparent banală între vecini. În contextul în care o femeie vegană a simțit că grătarul vecinilor este un afront la adresa propriilor convingeri culturale, aceasta i-a dus prin tribunale, până la Curtea Supremă.

Cilla Carden este o femeie vegană din localitatea Perth, Australia. Ea și-a acuzat vecinii, în fața unui judecător, de un efort deliberat de a-i trimite în curte miros de carne și pește la grătar. Vegana extremistă a început disputa cu oamenii de peste gard încă din 2017, dar au mai urmat alte câteva tentative pentru a-i forța să dea socoteală pentru gestul lor.

În mod previzibil, procesul a fost respins de tribunal pe motiv că este nefondat și nu s-a petrecut nimic ilegal acolo, dar Cilla Carden nu s-a dat bătută. Ea era convinsă de faptul că autoritățile nu i-au dat dreptate pentru că nu a ajuns în tribunalul potrivit.

Ca urmare, de curând, aceeași femeie a ajuns în fața Curții Supreme din Australia de Vest pentru un apel la o sentință din iulie. În urmă cu câteva luni, același set de circumstanțe a fost refuzat ca subiect de proces. În orice caz, se pare că doamna are foarte mult timp liber și foarte mulți bani, dacă a ajuns la Curtea Supremă.

”L-au pus acolo ca să miros pește, nu pot să miros decât pește… nu pot să merg acolo.”, a explicat Carden în legătură cu impactul pe care îl are grătarul vecinilor asupra propriilor activități din curte. Nu ajută nici faptul că mezinii vecinilor se joacă basketball în curte și nu o lasă să se odihnească cum trebuie. Cilla este maseur terapeut de meserie și simte că a fost privată de calitatea vieții. Nu mai poate să se bucura de calitatea vieții. Din păcate, niciun judecător nu i-a dat dreptate până la această oră.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro