Un fost concurent de la „Chefi la cuţite”, arestat. Ce făcea asistentul medical, de fapt

Un fost concurent de la „Chefi la cuţite”, arestat. Ce făcea asistentul medical, de fapt
Un fost concurent de la ,,Chefi la cuțite'' a fost arestat în Oradea.

Un fost concurent de la ,,Chefi la cuțite” a fost arestat! Acesta este asistent medical şi maseor la Spitalul de Recuperare Băile Felix, iar recent a ajuns pe mâna polițiștilor din Oradea. Bărbatul a venit în prim-plan în anchetă după mai multe reclamații făcute de câteva paciente. Ce ar fi făcut acesta chiar în timpul serviciului? Fanii emisiunii culinare au rămas fără reacție când au auzit.

Un asistent medical a fost arestat: bărbatul a participat la ,,Chefi la cuțite”

Un fost concurent de la ,,Chefi la cuțite” a fost arestat. Acesta este asistent medical şi maseor la Spitalul de Recuperare Băile Felix, iar recent a ajuns în atenția polițiștilor din Oradea. Cel din urmă este acuzat de agresiune sexuală în formă continuă. Bărbatul a fost angajat la Departamentul Masaj al Spitalului.

Costel Mircea Bratosin a primit mai multe reclamații de la numeroase paciente care susțineau că bărbatul le-ar fi atins în zone nepotrivite în timpul procedurii. Fostul concurent de la emisiunea de gătit ar fi încercat să se apere susținând că ar fi atins din greșeală părțile intime ale pacientelor din cauza problemelor de vedere, conform adevărul.ro.

El a absolvit un liceu special pentru tineri cu deficiențe de vedere și și-a obținut mai apoi diploma de asistent medical la Liceul tehnologic Special Regina Elisabeta din Bucureşti.

Instituția din urmă este tot o unitate școlară destinată persoanelor cu astfel de probleme. Din păcate, numărul situațiilor în care s-a întâmplat acest lucru este mult prea mare, conform anchetatorilor. De asemenea, bărbatul este student în anul III la Jurnalism și are o emisiune proprie ce se numește ,,Lumea în Obiectiv” și poate fi urmărită pe YouTube.

Care sunt acuzațiile?

Autoritățile au identificat cinci victime asupra cărora maseurul e acuzat că a comis 16 acte de agresiune sexuală. Costel Mircea Bratosin a fost reținut pentru 24 de ore pe data de 5 decembrie, iar în cursul zilei de marți s-a prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Locală.

Cel din urmă a primit o propunere de arestare preventivă, propunere care a fost admisă pentru o perioadă de 30 de zile, dar pe care bărbatul o poate contesta încă la Tribunalul Bihor.

Costel Mircea Bratosin este cunoscut în Oradea. De asemenea, el a ajuns în vizorul românilor după ce a ajuns la emisiunea ,,Chefi la cuțite”, unde a fost primul concurent albinos. Acesta suferă de o condiție genetică extrem de rară care afectează pigmentul. Mai exact, pielea și părul sunt albe, iar ochii sunt foarte sensibili la lumină.

Urmăriți Playtech.ro și pe