Un deputat PSD, declarații acide către români: „Vă informați din surse cretine și refuzați un vaccin care a scos Anglia din lockdown”

Un deputat PSD, declarații acide către români:
Un deputat PSD ne îndeamnă să ne vaccinăm

Deputatul PSD Laurențiu Gîdei are un mesaj pentru cetățenii ce nu vor să se vaccineze împotriva noului coronavirus. El le cere să meargă să se vaccineze cât mai repede și să uite de conspirații deoarece nu sunt adevărate. Mai ales acum, când nu mai sunt locuri în spitalele de bolnavi COVID. De asemenea, și numărul de îmbolnăviri crește.

Un deputat PSD ne îndrumă să ne vaccinăm

Deputatul gălățean Laurențiu Gîdei se adresează, în mod special, cetățenilor din Tg. Bujor. Aici, acesta a fost primar mai multe mandate. Parlamentarul le cere să se vaccineze cât mai repede și într-un număr cât mai mare, mai ales acum. El consideră că aceasta este singura soluție de a ieși din pandemie.

Laurențiu Gîdei susține că trebuie să ne vaccinăm, în special acum când situația din spitale este foarte gravă. Locurile în spitale pentru bolnavii COVID scad în fiecare zi. Tg. Bujor, orașul unde deputatul a fost primar mai multe mandate, a ajuns la o rată de infectare de 3,21 de persoane la mia de locuitori.

„24 de cazuri înregistrate în ultimile 14 zile la nivelul comunităţii din Târgu Bujor! Cresc cazurile confirmate. Înţeleg că secţiile ATI din spitalele judeţului sunt aproape pline! Se aşteaptă mult în zona de triaj ( organizată la Spitalul Judeţean), practic se aşteaptă eliberarea paturilor în spitale, tocmai pentru a primi alţi bolnavi care au nevoie de îngrijiri medicale! Majoritatea celor care au nevoie de spitalizare NU sunt vaccinaţi! (…) Lăsaţi deoparte conspiraţiile, cipurile, prostiile şi vaccinaţi-vă”, a scris parlamentarul pe Facebook.

Numărul celor care vin să se vaccineze este mic

Potrivit deputatului PSD, în orașul Tg. Bujor există doar un singur centru de vaccinare Astra Zeneca. Urmează să se amenajeze încă un centru pentru vaccinul Pfizer. Cu toate că numărul centrelor de vaccinare vor crește, lumea nu se înghesuie să vină la vaccin. Laurențiu Gîdei susține că doar 8 persoane au mers la vaccinare, iar capacitatea zilnică este de 60 de persoane.

La Tg.Bujor, astăzi doar 8 persoane au fost vaccinate cu Astrazeneca!!! Capacitatea este de 60 persoane zilnic!!! Media este de 17 persoane zilnic( de când este deschis centrul)!! Repet capacitatea este de 60 persoane!!!
Vă informați prost, din surse cretine și refuzați un vaccin care a scos Anglia din lock down!!! Suntem prea superficiali!!! Avem vaccin dar nu-l vrem, pentru că a zis un deștept în goana după notorietate nu știu ce bazaconii!!!( sunt pline televiziunile de idioți, doar nebunii fac rating, doar ei vând!!!)
Situația este complicată peste tot în lume, bine că se închid magazinele la 18.00, atât poate guvernul, atât vă oferă! Guvernul pandemie/ o mare ticăloșie!