Un copil din Tulcea a sunat urgență la 112. Ce le-a spus polițiștilor

Un copil din Tulcea a sunat urgență la 112. Ce le-a spus polițiștilor
violenta-in-familie

Un copil de doar 7 ani a sunat la numărul de urgență 112. Care a fost motivul? Copilul s-a speriat atunci când tatăl său a început să o lovească fără milă pe mama lui. Copilul a sunat la 112 pentru a anunța oamenii legii că mama sa este bătută.

Copilul a sunat la 112 să anunțe că tatăl său îi bătea mama

Agresorul era chiar tatăl său. Se pare că femeia dorea să plece din oraș, iar bărbatul nu era de acord. Așa că, a hotărât, prin violență, să o convingă pe femeie să nu plece. Din informațiile polițiștilor, bărbatul a mai avut probleme cu oamenii legii. El nu este la prima acuzație de violență. Incidentul nefericit a avut loc în acest weekend, în orașul Tulcea. După ce a sunat copilul la numărul de urgență, au intervenit jandarmii și polițiștii cât mai repede.

Ajunși la fața locului, au identificat o femeie de 30 de ani ce era rănită. Aceasta a declarat faptul că, pe fondul consumului de alcool și din cauza neînțelegerilor, concubinul a început să-i adreseze injurii. Lucrurile au evoluat, acesta amenințând-o cu acte de violență în cazul în care femeia are de gând să părăsească orașul. Auzind toate acestea, copilul s-a speriat și a sunat la 112 pentru a cere ajutorul organelor de poliție.

Bărbatul a mai avut probleme cu poliția

Femeia le-a spus polițiștilor că bărbatul i-a acoperit nasul și gura. În acest fel, nu ar fi putut să strige după ajutor. În tot acest timp, o lovea cu palmele în zona feței dar și în zona capului. Copilul lor, de doar 7 ani, este cel care a cerut sprijinul poliției apelând la numărul de urgență 112.

„Femeia a relatat jandarmilor faptul că bărbatul i-a acoperit nasul şi gura, împiedicând-o să ceară ajutor, continuând să o lovească cu palmele peste faţă şi cap, provocându-i dureri. Copilul, în vârstă de 7 ani, a fost cel care a cerut sprijinul forţelor de ordine, apelând numărul unic de urgenţă 112. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost identificat de jandarmi la faţa locului, declarând că numărul unic de urgenţă 112 a fost apelat în mod abuziv de către minor”, au anunțat jandarmii din Tulcea.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit că bărbatul ar mai fi avut două ordine de protecție provizorie. Cu toate acestea, femeia a refuzat prelungirea lor în instanță.

„Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI