Un copil de 9 ani din Galați, la un pas de moarte după ce o creangă ruptă dintr-un copac a căzut peste el

Un copil de 9 ani din Galați, la un pas de moarte după ce o creangă ruptă dintr-un copac a căzut peste el
O creangă ruptă dintr-un copac a căzut peste un copil de 9 ani, în Galați

Un băiat în vârstă de doar 9 ani a fost rănit grav, după ce o creangă dintr-un copac a căzut peste el, după un vânt puternic. Incidentul a avut loc în municipiul Galați.

O creangă ruptă dintr-un copac a căzut peste un copil de 9 ani

În momentul incidentului, copilul se afla împreună cu mama sa și frățiorul său mai mic, în vârstă de 6 ani. Cel care a anunțat autoritățile a fost șoferul unei mașini care trecea prin zonă și a fost martor. La fața locului a ajuns de urgență o ambulanță, iar echipajul medical a acordat primul ajutor copilului.

Ulterior, micuțul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Galați. Aici a rămas internat un traumatism minor de piramidă nazală și escoriații minore.

„Băieţelul suferise un traumatism cranio-facial, îi curgea sânge din nas, a fost evaluat şi transportat la Spitalul de Copii“, a precizat dr. Mihai Polinschi, SAJ Galaţi.

Creanga avea o dimensiune de aproximativ 15 cm diametru și 1,5 metri lungime. Mama copilului are de gând să dea în judecată Primăria.

„Mergeam cu ambii băieţi, îi duceam la medic, erau răciţi. A bătut vântul şi pur şi simplu a căzut o creangă foarte groasă peste el şi l-a doborât la pământ. El era un pic speriat, curgea sânge. Sinceră să fiu, acum îmi este cam teamă să merg cu copiii pe stradă, oricând le poate cădea ceva în cap din copaci. Şi cât am mai stat acolo până a venit ambulanţa au mai căzut bucăţi din crengi“, a spus mama copilului.

Copil de 11 ani,  rănit de tencuiala desprinsă de pe un bloc din Capitală

Incidentul nefericit a avut loc joi, în București. Un copil a fost rănit, după ce o bucată de tencuială a căzut peste el. Totul s-a întâmplat pe Șoseaua Alexandriei, în Sectorul 5. Martorii de la fața locului au spus că tencuiala s-a desprins de la un balcon aflat la etajul 6.

Un copil de 11 care care trecea prin zonă a fost rănit la braț. Din fericire, rana suferită nu îi pune viața în pericol. La fața locului a ajuns o ambulanță, care i-a oferit copilul primul ajutor. De asemenea, a venit și un echipaj de pompieri. Folosind o autoscară, au securizat locul din care a căzut tencuiala, astfel încât un accident similar să nu mai aibă loc.

Se pare că blocul este vechi de 40 de ani. Din 2018, acesta se află pe lista de așteptare pentru reabilitarea termină, însă lucrările nu au început nici acum. Până în momentul de față, Primăria Sectorului 5 nu a avut nicio reacție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI