Un copil cu autism a făcut o scenă în metrou. Reacția unui polițist a șocat pe toată lumea

Un copil cu autism a făcut o scenă în metrou. Reacția unui polițist a șocat pe toată lumea

Este greu să prezici comportamentul unui copil cu autism. Uneori este este calm și liniștit, alteori face un scandal monstru și nu te poți înțelege cu el, după cum a experimentat o mămică în metrou.

În urmă cu câteva luni, în Washington DC, o femeie se întorcea acasă cu metroul împreună cu copilul ei de patru ani. Numele ei este Taylor Pomila, iar fiul ei este Andrew. Ea și-ar fi dorit să se bucure de o călătorie liniștită spre casă, dar copilul avea alte planuri.

”Pentru cei dintre voi care nu știu, când ai un copil cu autism, el are unele zile bune și altele mai proaste. Azi a fost una dintre dintre zilele proaste.”, a postat tânăra mamă pe Facebook.”Cea mai mare problemă comportamentală a lui Andrew (la care lucrează învățând tehnici de calmare) este că uneori, când se supără, reacția lui va fi foarte exagerată și va devia într-o cădere nervoasă.”, a adăugat ea.

Revenind la momentul călătoriei spre casă, Andrew a refuzat să stea pe scaun, iar când mama lui a încercat să-l calmeze, a reacționat violent. ”A început să se rostogolească pe jos, să strige. I-a căzut papucul și l-a aruncat prin vagon, toate acestea în timp ce eu eram pe jos (în rochie), încercând să-l calmez cu toate bomboanele pe care le aveam.”, a explicat mama copilului. ”După a aia început să dea cu piciorul, să lovească, să mă tragă de păr, în timp ce toată lumea din aglomerația din tren se uita la noi, cei mai mulți gândindu-se că sunt un părinte rău care are un copil pe care nu-l poate controla, deși el, în mod real, nu poate să se abțină.”

După 20 de minute în tren și alte 15 minute într-o stație de metrou în care a continuat scena dramatică, femeia devenise disperată. Salvarea a venit de la un ofițer de poliție cu numele Dominic Case. El s-a oferit s-a oferit să meargă împreună cu ei către destinație. În acest timp, l-a calmat pe băiatul de patru ani arătându-i gadgeturile de polițist. S-a urcat cu cei doi în metrou și a continuat călătoria pentru încă 30 de minute. S-a uitat la clipuri video cu Andrew, au făcut poze împreună și, la final, i-a dat insigna pe care o avea în piept.

”Mi-a redat încrederea în faptul că mai există oameni buni pe Pământ,”, a explicat Pomilla. Ca să înțelegi cât de mult s-au apropiat cei doi, uită-te la clipul de mai jos cu reuniunea dintre băiat și polițist, la scurt timp după ce postarea ei a devenit virală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI