Un concurent de la Survivor și-a cerut iubita în căsătorie, în direct la Kanal D. Ce a răspuns tânăra

Un concurent de la Survivor și-a cerut iubita în căsătorie, în direct la Kanal D. Ce a răspuns tânăra
Cezar Juratoni și-a cerut iubita de soție aflându-se în cadrul concursului ”Suvivor Romania”

Scene emoționante în Republica Dominicană. Unul dintre concurenții ”Survivor Romania”, Cezar Juratoni, din echipa Faimoșilor, și-a cerut iubita de soție, direct din junglă, potrivit wowbiz.ro. Aflat la mii de kilometri depărtare de casă, bărbatul s-a destăinuit unuia dintre apropiații săi de pe insulă, ”faimosul” Mihai Onicaș, căruia i-a povestit și cum va arăta inelul de logodnă. Răspunsul femeii la inedita cerere, i-a lăsat pe toți mască.

Distanța i-a unit și mai mult

Se spune că, uneori, distanța unește și mai mult cuplurile care se iubesc cu adevărat. Dovadă stă și gestul emoționant a lui Ceazar Juratoni, concurent la ”Suvivor Romania”, făcut pentru iubita sa. Pentru că vrea să rămână cât mai mult timp în concurs, bărbatul nu a mai putut ține secretul și a hotărât să se destăinuie unui dintre prietenii săi din aceeași echipă, Mihai Onicaș. ”Ea este femeia visurilor mele și vreau să fim împreună mereu”, a spus boxerul.

”M-am gândit mult aici și îmi este atât de dor de ea. De aceea nu am să mai aștept. Când am să mă întorc în țară, am să-i cumpăr imediat inelul. Îl și vizualizez cum arată și am să i-l pun pe deget.”, i-a spus Cezar lui Mihai Onicaș.

Răspunsul femeii nu a întârziat să apară. Impresionată de vorbele pugilistului, Tatiana a ținut să declare la Fanarena că nimeni și nimic nu contează acum, decât iubitul ei, căruia i-a răspuns afirmativ la cererea inedită, potrivit aceleiași surse.

Un concurent de la Survivor și-a cerut iubita în căsătorie, în direct la Kanal D. Ce a răspuns tânăra
Cezar Juratoni alături de iubita sexy Sursa foto: wowbiz.ro

Iubita lui Cezar Juratoni, sexy și deșteaptă

Dacă pe Cezar Juratoni îl cunoaștem atât din rindgul de box, cât și din cadrul competiției ”Survivor Romania”, pe iubita lui mai puțină lume o știe. Însă pugilistul are cu ce se mândri. Tatiana a absolvit Facutatea de Administrarea a Afacerilor la Universitatea din București și are o carieră frumoasă. Dar se face remarcată în primul rând prin calitățile fizice, fiind o femeie extrem de sexy.

La una din probele de comunicare ale concursului, Tatiana i-a transmis un mesaj care l-a emoționat pe concurent.

”Știu că te gândești la mine, că vrei să știi ce fac, dacă sunt bine!Știu că îți dorești să fim împreună, să sărbătorim, azi, de ziua mea, să mă strângi în brațe cu afecțiune și să-mi spui că mă iubești! Te iubesc, mi-e tare dor de tine și știu că și ție de mine!”

Urmăriți Playtech.ro și pe