Un căţel din Suceava, străpuns de o săgeată şi lăsat în suferință. Cine a comis fapta îngrozitoare

Un căţel din Suceava, străpuns de o săgeată şi lăsat în suferință. Cine a comis fapta îngrozitoare
Un căţel din Suceava, străpuns de o săgeată şi lăsat în suferință

Un cățel din județul Suceava a fost străpuns de o săgeată și lăsat în suferință. Într-un final, a fost găsit de stăpâna sa, însă într-o stare gravă. Femeia a apelat la ajutorul Asociației „Casa lui Patrocle” care a reușit să-l stabilizeze. După incident, stăpâna cățelului a depus plângere, iar polițiștii au deschis un dosar penal.

Cățel străpuns de o săgeată

Incidentul a fost povestit pe pagina de Facebook a celor de la Asociația „Casa lui Patrocle”. Totul s-a întâmplat în satul Buda, din județul Suceava. Într-o seară, reprezentanții asociației au primit un apel telefonic prin care o femeie le cerea ajutorul. Aceasta a sunat disperată, spunând că animalul său de companie a fost străpuns de o săgeată.

Reprezentanții asociației au cerut o poză, deoarece, spun ei, erau în fața unui caz fără precedent. Au ajuns la locul faptei în jurul orei 21:00. Ajunși în satul Buda, câinele suferea, însă fugea mereu dacă cineva voia să-l prindă. Nu au putut să-l tranchilizeze cu medicamente pentru că nu se atingea de mâncare, iar medic cu arma nu aveau.

Reprezentanții asociației au decis să-l sune pe Ionuț Epureanu. Acesta a trimis doi polițiști de la Secția de Poliție Adâncata pentru a oferi o mână de ajutor. Până la urmă, cu ajutorul lor, câinele a fost prins și a fost dus la Asociația „Casa lui Patrocle”.

Cățelul a fost salvat de Asociația „Casa lui Patrocle”

Câinele, pe nume Pufi, se numește acum și Săgeată. Ionela este proprietara acestuia. Se pare că bietul câine a ieșit din curte în urmă cu două zile și s-a întors cu săgeata înfiptă în el. Ionela a mai avut un accident asemănător și anul trecut, însă cu o pisică, aceasta fiind împușcată cu alice.

Atunci a fost salvată și pisica, însă fata nu a vrut să depună plângere la Poliție, cu toate că identitatea celui care trage printre case este cunoscută. Cu toate acestea, în acest caz, Ionela a decis să vorbească și să depună plângere la Poliție.

„Câinele a fost internat în regim de urgenţă la Tigma Vet. Operat, salvat, se simte bine. Dacă săgeata l-ar fi strapuns cu câţiva milimetri mai jos, ar fi fost fatală. A avut zile să traiască. Un noroc chior şi un înger acolo sus care l-a păzit”, se arată în postarea asociaţiei.

„Intenţia faptei este clară. Încercăm să mai sperăm că cineva va plăti pentru ceea ce a făcut, dar suntem şi realişti deopotrivă, şi ştim că va fi greu”, au conchis salvatorii.

Reprezentanții „Casa lui Patrocle” au spus că s-a deschis deja un dosar penal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI