Un călător a murit la linia de metrou Piața Unirii: “Posibilă sinucidere”

Un călător a murit la linia de metrou Piața Unirii: “Posibilă sinucidere”

Anunț de ultima oră! Un cetățean a murit la linia de metrou Piața Unirii din București, iar autoritățile bănuiesc că ar fi vorba de o posibilă sinucidere. Călătorul a căzut în calea de rulare a vagonului. Circulația trenurilor a fost reorganizată pe tronsonul Mihai Bravu – Eroilor.

Un cetățean s-ar fi sinucis la metroul de la Piața Unirii din Capitală

Clipe cumplite pentru călătorii de la metroul Piața Unirii din Capitală. Un cetățean s-a stins din viață, după ce ar fi căzut în calea de rulare a trenurilor. Autoritățile ajunse la fața locului au emis ipoteza unei posibile sinucideri. Totul s-a întâmplat duminică, 7 august, în jurul orelor 14:30.

„Astăzi, 07.08.2022, la ora 14:39, în staţia de metrou Piaţa Unirii 1, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativă de suicid.

Circulaţia trenurilor a fost reorganizată la linia 1 şi se circulă în sistem pendulă între staţiile Mihai Bravu şi Eroilor 1 şi Eroilor 1 – Crângaşi.

Echipajul SMURD a sosit imediat la faţa locului şi a intervenit pentru a acorda primul ajutor”, precizează Metrorex într-un comunicat transmis Agerpres.

Duminică, 7 august, reprezentanții Poliției Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliţie pentru Transport Public au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o staţie de metrou din Sectorul 4, o persoană s-ar fi aruncat în calea de rulare a trenului, fiind lovită de vagon și omorâtă pe loc.

Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului pentru a demara primele verificări şi pentru a asigura zona.  Echipajul medical prezent a declarat decesulul tânărului.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 şi Brigada de Poliţie pentru Transport Public au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele şi condiţiile exacte în care s-a produs decesul. Trupul neînsufleţit al călătorului va fi transportat la INML, pentru necropsie.

Știre în curs de actualizare…