Un bărbat dispărut de două luni a fost găsit fără viață lângă o mănăstire din Argeș

Un bărbat dispărut de două luni a fost găsit fără viață lângă o mănăstire din Argeș
Bărbat dispărut din noiembrie, găsit mort într-o pădure

Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit fără suflare, într-o zonă împădurită din zona mănăstirii Slănic din județul Argeș. Bărbatul era dat dispărut din noiembrie, anul trecut, însă abia acum a fost găsit.

Bărbat dispărut din noiembrie, găsit mort într-o pădure

Bărbatul a plecat voluntar în noiembrie, de la domiciliul său situat în localitatea Corbi, județul Argeș. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit într-o zonă împădurită, pe raza localității Berevoești. Terenul era accidentat, iar locul în care se afla bărbatul era greu accesibil, așa că a fost nevoie de intervenția salvamontiștilor. Cauza morții nu este încă știută, trupul fiind dus la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Astăzi, 03 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o zonă împădurită, de pe raza localităţii Berevoeşti, a fost găsit trupul unui bărbat. Spre zona indicată s-a deplasat echipa operativă, care a efectuat cercetarea la faţa locului”, a transmis, luni seară, IPJ Argeş.

Dat dispărut în decembrie, un bărbat a fost găsit mort sub un pod

Un bărbat, bolnav de Alzheimer, a fost dat dispărut pe 15 decembrie. Din păcate, a fost găsit fără suflare sub un pod. Cel care a dat alarma a fost un trecător, care a văzut trupul bărbatului. În zona respectivă autoritățile făcuseră cercetări cu câteva ore înainte de descoperirea trupului, însă nu au găsit nimic la momentul respectiv. Omul zăcuse acolo ore bune, deoarece a fost găsit în pragul înghețării.

Cel mai probabil, a adormit sub pod, iar în timpul nopții a înghețat, temperaturile fiind extrem de scăzute. Cei care au anunțat că bărbatul a fost găsit fără suflare după 13 zile a fost familia. Cazul este acum în atenție criminaliștilor care efectuează cercetări pentru a afla dacă există suspiciuni în cauza morții.

Un bărbat este căutat de aproape două zile de către salvamontiști

Jandarmii, polițiștii și salvamontiștii caută de mai bine de 48 de ore un bărbat în vârstă de 46 de ani din localitatea Movilița. Acesta își vizitase recent fiica, într-un sat vecin, iar de atunci nu a mai fost văzut. Familia a anunțat autoritățile, iar oamenii legii au început căutările. Aceștia l-au căutat ore întregi, atât noaptea, cât și ziua, însă fără rezultat. Bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni gri și o geacă mov. Persoanele care dețin informații cu privire la persoana dispărută, sunt rugate să anunțe autoritățile.