Un bărbat din Vaslui s-a spânzurat, după ce a fost amendat că a ieșit fără declarație. Ce spun rudele

Un bărbat din Vaslui s-a spânzurat, după ce a fost amendat că a ieșit fără declarație. Ce spun rudele

Un bărbat din Vaslui s-a spânzurat după ce a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că a ieșit din casă fără declarație. Ce spun rudele despre gestul său extrem.

Un bărbat din Vaslui s-a spânzurat după ce a fost amendat că a ieșit fără declarație

Un bărbat din suburbia Gura Bustei din Vaslui, în vârstă de 53 de ani, și-a pus capăt zilelor în noaptea de 21-22. Oamenii legii au ajuns la fața locului după ce un individ a anunțat la 112 că și-a găsit fratele spânzurat după o magazie din curte. Acesta a tăiat ștreangul și până la sosirea echipajului medical a efectual masaj cardiac.

Un bărbat din Vaslui s-a spânzurat, după ce a fost amendat că a ieșit fără declarație. Ce spun rudele
Nu mai avea liniște după ce a primit amendă, spune fratele pacientului

La locul tragediei a fost trimis un echipaj al Serviciului de Ambulanță Vaslui, format din asistent medical și ambulanțier, care au început manevrele de resuscitare, alături de un echipaj de Poliție. După mai bine de 20 de minute de încercări de a-l readuce la viață, efectuate la lumina lanternelor polițiștilor, cadrul medical a reușit să repornească inima bărbatului.

Mai târziu, a ajuns și un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă cu medic, care a intubat pacientul și continuat procedura medicală. O oră și jumătate au luptat salvatorii pentru a-l stabiliza și transporta la spital în condiții de siguranță.

Ce spun rudele

În acest timp, fratele acestuia povestea echipajelor sosite la locul incidentului că acesta suferise un șoc după ce, cu o zi în urmă, a primit o amendă de 2.000 de lei, fiind surprins pe drum de un echipaj de poliție fără a avea asupra sa declarație pe proprie răspundere. Cei doi frați locuiau împreună și se întrețineau cu dificultate.

Fratele pacientului a menționat că după primirea amenzii, acesta ”nu se mai putea liniști”. De altfel, înainte de a se spânzura, l-a anunțat că iese din curte ”să se mai plimbe, să se liniștească, pentru că nu poate dormi”.

Testat pozitiv la COVID-19

Pacientul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. I s-au recoltat probe pentru efectuarea testului rapid pentru COVID-19, ținând cont de contextul actual epidemiologic. Rezultatele au ieșit pozitive, drept pentru care acestuia i s-a efectuat și o radiografie. După efectuarea examinării radiologice, s-a decis ca, preventiv, până la sosirea rezultatelor testelor moleculare, bărbatul să fie transferat la Spitalul Municipal de Urgență Bârlad – unitate suport pentru pacienții COVID-19.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI