Un bărbat care ceruse un împrumut de 60.000 pentru a-şi deschide o afacere a primit o sumă colosală în cont. Ce a făcut banca, de fapt

Un bărbat care ceruse un împrumut de 60.000 pentru a-şi deschide o afacere a primit o sumă colosală în cont. Ce a făcut banca, de fapt
Cum s-a pacalit o banca cu milioane de euro

Un bărbat care ceruse un împrumut de 60.000 de euro pentru a-şi deschide o afacere a primit o sumă colosală în cont. Ce a făcut banca, de fapt, când a realizat greșeala uriașă. A fost prea târziu. Mai multe amănunte, în rândurile de mai jos ale articolului.

Ce a făcut un bărbat care solicitase la bancă un împrumut de 60.000 de euro și a primit în schimb 6 milioane de euro. A stabilit totul cu iubita lui

Un bărbat din Noua Zeelandă, care depusese actele pentru a solicita un împrumut la bancă de 60.000 de euro, pentru a-și finanța afacerea, o benzinărie, a primit, din greșeală, șase milioane de euro de la instituția financiară de la care solicitase împrumutul.

Banca și-a dat seama de eroarea gravă abia după câteva luni, însă, între timp, bărbatul se făcuse nevăzut, cu tot cu suma uriașă de bani.

Când a realizat bărbatul ce s-a întâmplat

Hui Leo Gao a făcut cererea de împrumut la instituția financiară Westpac și a fost foarte bucuros când a fost înștiințat că i s-a aprobat împrumutul. Acesta a avut parte de surpriza vieții lui când și-a verificat contul.

A crezut că nu vede bine, banca adăugase la sumă mai multe zerouri și s-a trezit că avea în cont nu mai puțin de 6.000.000 de euro, adică echivalentul sumei de 10 milioane de dolari neozeelandezi.

Ce a făcut bărbatul a doua zi

Bărbatul, care credea că i-a pus Dumnezeu mâna în cap, a doua zi, și-a scos iubita, pe Kara Hurring, la o cină foarte costisitoare și împreună au luat o decizie care, într-un final, i-a trimis pe amândoi în închisoare, după cum scrie The Independent.

Cei doi iubiți, care au un copil împreună, au decis să fugă din Noua Zeelandă și să se bucure de suma uriașă de bani. Astfel, după ce au transferat banii în mai multe conturi, și-au abandonat toate bunurile, printre care și pisica, și au plecat în lume, cazându-se doar la hoteluri de lux întâlnite în cale. Astfel, la un moment dat s-au îndreptat spre Macao, acolo unde și-au petrecut timpul prin cazinouri.

Ce pedepse au primit cei doi

Instituția financiară care a făcut greșeala enormă a realizat asta abia după câteva luni, astfel că cei doi au fost prinși abia după 2 ani. Între timp cuplul cheltuise aproape două treimi din sumă, ceea ce înseamnă în jur de 4 milioane de euro.

Hui Leo Gao a fost condamnat la 16 luni de închisoare, în timp ce partenera lui, la 8 luni. Femeia a pretins că nu cunoștea proveniența banilor, pentru că iubitul ei i-ar fi spus că a câștigat banii la loterie.