Un bărbat beat din Vaslui și-a ieșit din minți în trafic. De ce a blocat o maşină şi a lovit cu pumnul un alt şofer

Un bărbat beat din Vaslui și-a ieșit din minți în trafic. De ce a blocat o maşină şi a lovit cu pumnul un alt şofer
Un bărbat beat din Vaslui și-a ieșit din minți în trafic. De ce ablocat o maşină şi a lovit cu pumnul un alt şofer

Un tânăr cu permisul suspendat, în vârstă de 21 de ani, este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, acesta mai este cercetat și pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Un vasluian beat a creat haos în trafic

În urma unor mai multe apeluri la 112, oamenii legii au identificat un tânăr, de 21 de ani, băut la volan. Mai întâi, poliția din Huși a fost sesizată cu privire la faptul că, un bărbat fără permis de conducere și aflat sub influența alcoolului se află la volanul unui autoturism înmatriculat în Vaslui.

Câteva ore mai târziu, oamenii legii au aflat că același șofer ar fi blocat un alt participant la trafic și l-ar fi lovit cu pumnul în zona feței. Agenții de poliție s-au deplasat la fața locului și au identificat autoturismul implicat în ambele evenimente rutiere. A fost identificat și tânărul de 21 de ani, din comuna Stănilești.

„În urmă verificãrilor efrectuate, s-a constatat faptul cã, acesta figureazã cu dreptul de a conduce vehicule suspendat. Totodatã, întrucât acesta emană halenã alcoolicã, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bãrbatul a fost condus la Spitalul municipal Huşi, în vederea recoltãrii de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetãrile sunt continuate de cãtre poliţişti, în vederea stabilirii şi probãrii întregii activitãti infracţionale, sub aspectul sãvârsirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţă alcoolului sau altor substanţe şi lovirea sau alte violente”, a declarat inspectorul de poliţie Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Femeie prinsă beată la volan

O șoferiță s-a enervat și a făcut scandal, în momentul în care a fost oprită de către oamenii legii pentru un simplu control. Femeia a fost testată cu alcooltestul, rezultând că a consumat alcool. De asemenea, și ea a recunoscut, însă a spus că nu este nimic, deoarece „dacă bei o bere în Germania ai voie să conduci”, spune ea.

Vizibil deranjată că oamenii legii i-au cerut să se legitimeze, aceasta a început să-i jignească și să îi înjure, cerându-i să o lase în pace pentru că ea este persoană publică.

Aceasta fusese oprită în trafic de colegii noştri după ce consumase alcool şi se urcase la volan aseară în localitatea Lugoj din judeţul Timiş.   Pentru că a vrut să se simtă ca în Germania, femeia a rămas pieton acum, având timp suficient să se gândească la câte beri are voie sa consume”, e comentariul postat de cei de la Sindicatul Europol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI