Un bărbat a pus bicarbonat de sodiu într-un lighean cu apă. Ce a observat în doar 10 minute

Un bărbat a pus bicarbonat de sodiu într-un lighean cu apă. Ce a observat în doar 10 minute
A pus picioarele în apă cu bicarbonat de sodiu. Rezultatul a fost uimitor!

Despre bicarbonat ştie toată lumea că este de un real ajutor în gospodărie, dar şi în cosmetică. Un bărbat şi-a pus picioarele într-un lighean cu apă şi bicarbonat de sodiu. Ce a observat în doar 10 minute s-a dovedit a fi unul dintre cele mai tari trucuri.

Ce se întâmplă dacă îţi ţii picioarele în apă cu bicarbonat

Bicarbonatul de sodiu este unul dintre cele mai eficiente produse de curăţenie. Dezinfectează suprafeţele, albeşte rufele îngălbenite sau pătate, curăţă tigăile de grăsimea arsă şi te scapă de calcarul din băi. De asemenea, praful “minune” este utilizat şi în cosmetică.

Un experiment realizat de un bărbat care nu mai ştia ce să facă împotriva bătăturilor a devenit unul dintre cele mai cunoscute trucuri. Mai exact, în fiecare seară, pentru două săptămâni, a amestecat 4 linguriţe de bicarbonat cu 5 litri de apă caldă într-un lighean şi a ţinut picioarele, timp de 10 minute, în această soluţie. Rezultatul l-a uimit chiar şi pe el. Bătăturile şi crăpăturile din călcâie au dispărut complet.

Pentru un efect mai rapid, după fiecare baie, este recomandat să hidratezi picioarele foarte bine cu ulei de măsline, de cocos sau cu o cremă specială. Apoi, încalţă o pereche de şosete şi lasă aşa până dimineaţă. Simplu, nu-i aşa?!

De asemenea, bicarbonatul are rol şi în calmarea durerilor articulare sau musculare. Tot ce trebuie să faci este să umpli cada cu apă fierbinte, să adaugi şase linguri de bicarbonat şi să stai în apă timp de 30-40 de minute.

Beneficiile bicarbonatului de sodiu

Un alt truc foarte folosit de femeile din întreaga lume este amestecul format din bicarbonat, zeamă de lămâie şi apă caldă. Ţine mâinile timp de 20 de minute în acest lichid şi scapi de unghiile îngălbenite din cauza ojei. Hidratează bine după şi gata! De asemenea, “praful magic” este un remediu ieftin, la îndemână şi natural şi în cazul infecţiilor urinare, dar şi a picioarelor umflate. Tot ce ai de făcut este să faci baie în apă caldă amestecată cu bicarbonat, spun specialiştii în produse naturiste.

Pentru dinţi mai albi şi gingii sănătoase, apelează la încredere la bicarbonat. Pune pe periuţa pasta pe care o foloseşti în mod normal, apoi presară bicarbonatul şi periază bine. Repetă procedeul zilnic, timp de două săptămâni, pentru rezultate vizibile.

O variantă naturală de exfoliant facial este, aţi ghicit!, bicarbonatul de sodiu. Acesta ajută la îndepărtarea celulelor moarte de la suprafaţa pielii, curăţă tenul şi îi oferă o strălucire naturală. Umezeşte mâinile, ia puţin bicarbonat şi masează bine faţa. Apoi, clăteşte cu apă caldă şi hidratează.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI