Un bărbat a înjunghiat 4 persoane, în Timiș. Atacatorul e liber pe străzi. Una dintre victime a decedat

de: Raluca Ogaru
03 07. 2019

Un bărbat a înjunghiat patru pesrsoane în județul Timiș, iar o a cincea a fost lovită cu mașina pe care acesta o furase de la una dintre victime. Călăul este liber pe străzi, la momentul transmiterii acestei știri, polițiștii fiind în alertă maximă pentru a-l prinde. Primele două victime sunt din localitatea Făget și au fost acostate într-un parc, în timp ce se plimbau cu bicicleta.

UPDATE – Surse judiciare au declarat că s-a aflat identitatea atacatorului. Este vorba despre Ionel Boldea, un bărbat de 32 de ani din localitatea Bichigi, județul Timiș. Anchetatorii au găsit mașina pe care acesta a furat-o după primul atac. Aceasta a fost abandonată la intersecția drumului dintre Temerești și Birchiș.

Se pare că atacatorul este recidivist. În trecut a fost acuzat de loviri și alte violențe, dar a scăpat doar cu o amendă penală.


Un bărbat a înjunghiat patru persoane, în Timiș

Tânărul de 33 de ani a înjunghiat două persoane în localitatea Făget, județul Timiș, un bărbat și o femeie. Bărbatul a murit, iar femeia se află în stare foarte gravă. După atac, tânărul a furat una dintre bicicletele pe care le foloseau victimele și a fugit în localitatea Temerești, acolo unde a mai înjunghiat două persoane, uneia dintre ele furându-i autoturismul. Cu acesta, atacatorul a mai lovit încă o persoană, în timp ce gonea cu viteză.

Bărbatul de 32 de ani a înjunghiat 4 persoane, în Timiș

Știre în curs de actualizare…