Un bărbat a câștigat la Loto de 3 ori într-un singur an. Ce numere a folosit

de: Ioana Bucur
25 04. 2023

Este, fără doar și poate, unul dintre cei mai norocoși oameni din lume. Vorbim despre bărbatul care a câștigat la Loto de trei ori într-un singur an. Care au fost numerele care i-au adus o avere.

Un bărbat a câștigat la Loto de 3 ori într-un singur an

Se spune că fulgerul nu lovește de două ori în același loc, dar se pare că norocul la loterie, da!

Într-o perioadă mai scurtă de 12 luni, un american din Maryland a câștigat de loto nu o dată, nu de două ori, ci de trei ori. Fiecare rundă de câștig i-a adus bărbatului în vârstă de 52 de ani câte un premiu în valoare de 50.000 de dolari.

„Joc la loterie tot timpul. Nu știi niciodată”, a declarat el.

Acesta ar fi, crede americanul, secretul succesului: pentru a ajunge să câștigi, trebuie să joci o perioadă lungă. Cel mai recent premiu la Loto al său a fost pe data de 13 aprilie 2023.

Șirul norocului a început în anul 2022. A folosit mereu aceeași combinație de numere, iar două bilete diferite i-au adus în conturi nu mai puțin de 100.000 de dolari, se precizează într-un comunicat de presă al Loteriei din Maryland. El a pariat un dolar pe numărul „48548”.

La acea vreme, norocosul din Maryland spunea că își dorea ca din banii primii să cumpere o motocicletă de teren pentru fiul soției sale. În cele din urmă, planul s-a extins, el dezvăluind că are de gând să folosească o parte din câștig pentru a se bucura de o vacanță la care visează de ceva timp.

Te-ar putea interesa și: Ce a pățit o femeie care a câștigat la Loto și i-a ascuns soțului banii. Incredibil ce s-a întâmplat la divorț

„Este pur și simplu o nebunie”

Nu este singurul caz extraordinar. În doar două săptămâni, o familie din East Falmouth a câștigat tot de trei ori un premiu la loterie în valoare de 100.000 USD, jucând aceleași numere.

„Este pur și simplu o nebunie”, spunea Trisha, fericita câștigătoare. „Parcă ar fi lovit un fulger de două ori”.

Cu aceleași numere, a câștigat din nou, câteva zile mai târziu. Premiul: 100.000 de dolari.

„Mi-am trezit soțul și l-am făcut să confirme că mă uitam cu adevărat la ceea ce mă uitam.”

Fiul ei a vrut să vadă dacă poate replica norocul mamei sale. Aceleași numere i-au adus și lui tot 100.000 de dolari, potrivit CBS News.

Te-ar putea interesa și: A câştigat 2 miliarde de dolari la LOTO şi a cheltuit 25 de milioane dintr-un foc. Pe ce a dat bărbatul uriaşa sumă