19 apr. 2022 | 13:04

Un bancher din Moscova, găsit mort alături de soție și fiica cea mică. Cine este mâna criminală din spatele acestei triple tragedii

Politică
Un bancher din Moscova, găsit mort alături de soție și fiica cea mică. Cine este mâna criminală din spatele acestei triple tragedii

O tragedie cumplită a avut loc, ieri, în Moscova, acolo unde fostul vicepreședinte al Gazprombank a fost găsit mort în apartamentul său. Alături de el se aflau fără suflare soția sa, în vârstă de 48 de ani, dar și fiica acestora, de 13 ani. Potrivit primelor ipoteze ale polițiștilor în casa bancherului s-au petrecut scene terifiante, demne de un film de groază.

Cine a comis teribilele crime

O veste teribilă a întristat Rusia, după ce Vladislav Avaev, un cunoscut bancher în vârstă de 51 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său din Moscova. Trupurile neîsuflețite ale acestuia și ale soției și fiicei sale au fost descoperite fiica cea mare a bărbatului, care nu l-a putut contacta telefonic, motiv pentru care a decis să meargă direct în locuința acestuia.

Ajunsă la fața locului, femeia a identificat cadavrele omului de afaceri și ale soției sale într-o cameră, în timp ce fetița acestora, Maria, se afla în altă cameră.Anchetatorii au concluzionat că este vorba despre o crimă dublă și o sinucidere, deoarece, Vladislav Avaev a fost găsit cu o armă în mână, ceea ce îi face pe polițiști să creadă că acesta și-a ucis familia, ulterior alegând să-și ia și el viața.

Motivul acestei triple tragedii nu este deocamdată clar, însă oamenii legii bănuiesc că ar fi vorba despre niște conflicte existente în familie. Potrivit unor surse, cei doi parteneri se aflau în proces de divorț, existând dispute legate de custodia fetiței lor.

Federația Rusă a anunțat moartea fostului director al Serviciilor de Informații Externe

Vyacheslav Trubnikov,  numit și „spionul lui Putin„, avea 77 de ani, iar moartea sa a fost anunțată cu regret de către autorităţile de la Moscova, fără a fi menționată și cauza.

În cursul zilei de ieri, agenția Tass a anunțat decesul lui Vyacheslav Trubnikov, numindu-l „eroul Rusiei”, exprimând sincere regrete familiei îndoliate și prietenilor.

„Serviciul de Informații Externe al Federației Ruse regretă să anunțe că la 18 aprilie 2022 a murit Eroul Rusiei, general de armată în retragere, veteran al Serviciului de Informații Externe Viaceslav Ivanovici Trubnikov.

Conducerea și personalul Serviciului de Informații Externe din Rusia exprimă sincerele condoleanțe familiei și prietenilor lui Vyacheslav Ivanovici.

O amintire binecuvântată a lui va rămâne pentru totdeauna în inimile noastre.”, a transmis Serghei Ivanov, șeful biroului de presă SVR, pentru TASS, notează The Economic Times.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro