Un agent de poliție a consumat droguri și apoi a intrat în tură. Ce s-a întâmplat după

Un agent de poliție a consumat droguri și apoi a intrat în tură. Ce s-a întâmplat după
Un polițist a venit drogat la serviciu

Un agent de Poliție a consumat droguri, chiar înainte să intre în tură.  La Poliția rutieră din Prahova s-a deschis o anchetă în acest sens.

Un polițist a venit drogat la serviciu

Polițistul a fost testat pozitiv la consumul de substanțe interzise și a fost suspendat din funcție. Totul s-a întâmplat în urma unei verificări de rutină.

Un agent de la poliția rutieră din Prahova a fost testat pozitiv la droguri, însă Poliția nu a furnizat informații legate de tipul de substanțe pe care agentul le-a consumat.

Testul a fost efectuat înainte ca agentul să iasă pe teren și să verifice șoferii care circulau pe DN1.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Prahova, ancheta este în curs, iar polițistul a fost suspendat pentru moment.

„La data de 18 august a.c., în urma efectuării unor activități de verificare a polițiștilor, pentru unul dintre aceștia, la testarea cu aparatul Drugtest, s-a înregistrat rezultat pozitiv.

Având în vedere acest aspect, IJP Prahova a transmis o informare către BCCO Ploiești, în vederea continuării verificărilor, conform competenței”, potrivit sursei citate.

Agentul a fost suspendat și s-a deschis anchetă

Mai mult, cazul a fost preluat de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul Antidrog.

Polițitstul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Potrivit unor surse judiciare, polițistul ar fi consumat cocaină, aceasta fiind și substanța care la care a ieșit pozitiv testul anti-drog.

Conform unor surse citate de ziare.com, ar fi vorba despre fiul fostului șef al Serviciului Rutier, Crivăț Ștefan, în vârstă de 21 de ani. Se pare că nu este singura dată când tânărul ar fi venit drogat la serviciu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI