Un actor din serialul Vlad s-a însurat în secret. Ce a ascuns, de fapt, de ochii telespectatorilor de la PRO TV

de: Alexandra Chivu
04 09. 2019

Actorul care îl va interpreta pe Leonard Cazacu în serialul ”Vlad” de la PRO TV s-a însurat în secret. Ce a ascuns, de fapt, de ochii telespectatorilor?

Un actor din serialul Vlad s-a însurat în secret

Emilian Oprea, cel care îl va juca pe Leonard Cazacu în serialul ”Vlad” de la PRO TV, s-a însurat în secret, în această vară, cu Ana-Maria, mama copiilor lui. În vârstă de 41 de ani, artistul a povestit deseori că nu a reușit să găsească timp pentru a face pasul cel mare. De altfel, neoficializarea relației lor până acum a fost, spune actorul, cea mai mare nebunie.

Emilian Oprea și soția sa, Ana-Maria

„Cea mai mare nebunie e că nu m-am însurat, deși am făcut doi copii. N-am avut timp să mă însor, pentru că totul ne-a luat prin surprindere. Eu şi mama copiilor suntem împreună, dar au venit copiii unul după altul şi nu ne-a mai stat gândul la căsătorie. Mă gândeam că trebuie să mai crească ei puţin şi să-i punem cavaleri de onoare. Mama copiilor e profesoară de limba engleză”, a povestit Emilian Oprea.

”Nu știm dacă va urma și nunta”

Interpretul lui Leonard Cazacu a dat vestea cea mare, anume că s-a căsătorit, la lansarea grilei de toamnă a postului PRO TV. Actorul a declarat că nu știe dacă va urma și nunta.

Cei doi au făcut cununia civilă în data de 11 iulie

„M-am căsătorit între timp, am făcut cununia civilă pe 11 iulie, anul acesta. Încă nu ştim dacă va urma şi nunta, nu ne-am gândit încă la acest eveniment”, a dezvăluit actorul pentru click.ro.

Ce a ascuns, de fapt, de ochii telespectatorilor?

Dat fiind că oficializarea relației dintre el și Ana-Maria este un eveniment intim, chiar dacă a fost vorba doar de cununia civilă, actorul a dorit să rămână intim, pe rețelele de socializare ajungând doar puține poze de la căsătorie. Cu toate acestea, tot am putut ”face cunoștință” cu Ana-Maria, care a fost de-a dreptul răvășitoare la nuntă. Îmbrăcată într-o rochie bleu-ciel, diafană și feminină, la care a asortat un buchet colorat, soția actorului din serialul ”Vlad” a fost fără dar și poate punctul central al evenimentului.