Umilința supremă îndurată de Iulia Vântur din partea românilor. Gestul ei i-a revoltat total

Umilința supremă îndurată de Iulia Vântur din partea românilor. Gestul ei i-a revoltat total
Umilința îndurată de Iulia Vântur din partea fanilor români

Iulia Vântur a fost făcută praf de români după un mesaj transmis de Ziua Indiei. Gestul i-a enervat pe admiratorii fostei prezentatoare de televiziune.

Iulia Vântur a uitat de Mica Unire, dar și-a amintit de Ziua Indiei. Gestul i-a revoltat pe urmăritorii ei români din mediul online

Iulia Vântur a mulțumit țării adoptive în care trăiește de multă vreme, printr-un mesaj de Ziua Republicii, în 26 ianuarie, scris în limbile engleză și hindi.

„O zi a Republicii fericită. Respect, iubire și recunoștință pentru incredibila India, un loc special care a devenit casa mea”, a notat fosta vedetă PRO TV pe contul ei de socializare.

Admiratorii ei din India au aplaudat gestul său, dar nu aceeași reacție au avut-o și cei din România. Fanii iubitei lui Salman Khan i-au reproșat că nu și-a amintit și nu a postat nimic de ziua Micii Uniri, pe 24 ianuarie, cu două zile mai devreme.

„Acum două zile a fost ziua Micii Uniri, acolo unde te-ai născut și nu ai postat nimic despre asta. Foarte frumos/ Știi de ce sunt trsită? Că pe 24 ianuarie, nu ți-ai amintit nimic! Sper să nu ai soarta Naarghitei! Așa faimoasă era și ea până a revenit la vatră…restul îl știi/ Părerea mea umilă, cred că trebuie să îți aduci aminte și de țara unde sunt încă părinții tăi și unde te-ai născut”, sunt câteva dintre comentariile urmăritorilor ei români.

Rol regal într-un film la Bollywood

„Suntem în studio și filmăm. Este un film cu un mesaj foarte puternic împottriva discriminării de orice fel, iar personalul pe care îl întruchipez eu este descedent al familiei regale. Sunt o mică prințesă care militează pentru drepturile omului împotriva discriminărilor, care face fapte de caritate. E un rol puternic, foarte frumos.

Scena asta este, culmea, un platou de televiziune. Acum suntem la un talk-show unde discutăm despre cel mai important subiect. Acum, filmările sunt în India. Înainte am făcut câteva în Londra și mai aveam o săptămână de filmat, dar a venit pandemia și a trebuit să oprim filmările, iar acum am reluat filmările și vom termina în curând filmul.

Sperăm că ne lasă COVID-19 în pace și ne putem bucura de viață așa cum trebuie. Salman muncește. E și el implicat în proiecte, filmează”, a declarat blondina într-un interviu din decembrie 2020 pentru ”La Măruță”.