Ultimul SMS trimis de Cristina Țopescu, înainte să moară. “Iau un somnifer puternic, nu știu cât mai rezist”

de: Alexandra Chivu
13 01. 2020

Ultimul SMS trimis de jurnalista Cristina Țopescu, înainte să moară. Fosta realizatoare TV i-a scris unui amic. Care ar fi, de fapt, data în care și-a dat ultima suflare?

Ultimul SMS trimis de Cristina Țopescu, înainte să moară

Cristina Țopescu a murit duminică, 12 ianuarie, la vârsta de 59 de ani. Fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu a fost găsită fără suflare în casa sa după ce o vecină a alertat poliția cu privire la faptul că nu o mai văzuse pe vedeta TV de aproximativ trei săptămâni. Potrivit Ciao, Cristina Țopescu ar fi murit în noaptea de 28 spre 29 decembrie. În ultimul mesaj trimis de regretata prezentatoare TV unui amic pe Whatsapp, i-a mărturisit că a luat un somnifer, pentru că se află la capătul puterilor.

Dispariția bruscă a Cristinei Țopescu a șocat o țară întreagă. Îndrăgita prezentatoare a murit într-un mod fulgerător

„Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta”, este mesajul trimis pe data de 28 decembrie 2019, la ora 22.01.

Suferința spremă

15 mai 2018, comentatorul sportiv Cristian Țopescu, tatăl jurnalistei, murea în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias. Acesta suferea de mai multe afecțiuni cronice, printre care și diabet. Omul de televiziune a decedat în urma unui stop cardio-respirator iresuscitabil, lăsând în urmă trei copii și o soție îndurerată.

Cristina Țopescu a avut un dialog emoționant, în direct, cu acesta. În aprilie 2017, în cadrul emisiunii pe care o realiza la Antena 3, ”Dincolo de știri”, vedeta TV a spus ”Televiziunea mi l-a răpit pe tata”.

Ultimii ani de viață

Timp de 12 ani, a prezentat principalul buletin de știri de la Prima TV, ”Focus”. În anul 2013, a devenit membră a PSD, moment în care a încetat colaborarea cu Prima TV. Fosta realizatoare de televiziune nu a fost căsătorită și nu a avut copii. Aceasta a fost discretă cu viața ei personală. Una dintre puținele sale relații cunoscute este cea cu Ștefan Bănică Jr., din anii 1990.  În ultimii ani din viață, Cristina Țopescu devenise consilier al ministrului Sănătății. Cei de la minister au încercat să o contacteze, fără succes.