Ultima oră. Vlad Voiculescu ar putea reveni în Ministerul Sănătății. Ce spune Ioana Mihăilă despre colegul său

Ultima oră. Vlad Voiculescu ar putea reveni în Ministerul Sănătății. Ce spune Ioana Mihăilă despre colegul său
Ioana Mihăilă, despre revenirea lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății

Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de ministru al Sănătății în urmă cu trei săptămâni, iar în acest moment sunt discuții cu privire la revenirea sa în cadrul ministerului. Ioana Mihăilă și-a exprimat părerea în acest sens, afirmând că cei doi au continuat să colaboreze în toată această perioadă.

„Decizia îi aparține”

Întrebată de posibilitatea revenirii lui Vlad Voiculescu în cadrul Ministerului Sănătății, aceasta a explicat că nu ar avea nimic împotrivă, dacă fostul ministru al Sănătății și-ar dori acest lucru. Mai mult, Ioana Mihăilă consideră că după această perioadă de pauză, lucrurile ar putea fi privite dintr-o altă perspectivă, mult mai clară și mai eficientă.

În ceea ce privește viziunea și obiectivele comune pe care le-a avut cu Vlad Voiculescu, actualul ministru al Sănătății a afirmat că este adevărat, că amândoi au avut aceleași valori și au colaborat bine, chiar și după demiterea acestuia.

„Dacă Vlad va hotărî să vină să ajute, nu am nimic împotrivă. Dar așteptăm să vedem cum decide el. Am pornit în munca asta cu Vlad Voiculescu pentru că am crezut în aceleaşi obiective. Am avut aceleaşi obiective legate de sistemul de sănătate, obiective care în continuare se suprapun. Dacă Vlad va hotărî să vină să ajute, nu am nimic împotrivă.

Cred că, după ce toată lumea va respira și se va liniști după această perioadă tumultoasă, va vedea și contribuția lui Vlad Voiculescu cu alți ochi. Din nou: depinde mai ales de decizia lui”, a explicat Ioana Mihăilă, în cadrul unei emisiuni la Prima TV.

Când am putea scăpa de măști în aer liber

În cadrul aceleiași intervenții, ministrul Sănătății a explicat că am putea să scăpăm de măști în aer liber în luna august, luând în considerare cel mai optimist scenariu. Aceasta a menționat că acest lucru va fi posibil dacă vaccinarea va fi făcută la un număr cât mai mare de persoane.

Cu privire la renunțarea măștii în spații închise, ministrul Sănătății este de părere că va mai fi nevoie pe toată perioada acestui an. Ioana Mihăilă a vorbit și despre un posibil val patru care ar putea fi contracarat prin prevenție, adică vaccinare.

”În luna august am putea să ne plimbăm pe stradă fără măști, în scenariul optimist. Cred că cea mai bună pregătire este tocmai asta, prevenţia, şi noi ne putem pregăti foarte bine pentru un potenţial val patru vaccinând, mergând la vaccinare şi respectând măsurile”, a declarat Ioana Mihăilă, sâmbătă, aflată la centrul drive- thru din Oradea.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI