Ultima oră! Un incendiu uriaș a izbucnit într-un bloc din sectorul 5 al Capitalei. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgență

Ultima oră! Un incendiu uriaș a izbucnit într-un bloc din sectorul 5 al Capitalei. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgență
Pompierii au intervenit de urgență Poză ilustrativă

Un incendiu puternic a alertat în această noapte cetățenii din sectorul 5 al Capitalei, acolo unde zeci de pompieri au intervenit de urgență pentru a lichida focul care a pus stăpânire pe parterul unui bloc. După finalizarea misiunii, oamenii legii au deschis o anchetă pentru a descoperi cauza exactă a izbucnirii flăcărilor.

Incendiu de proporții în Rahova

Au fost momente de panică în sectorul 5 al Capitalei, acolo unde un incendiu de mari dimensiuni s-a desfășurat violent în cursul nopții de miercuri spre joi, la parterul unui bloc din sectorul 5, în apropierea Parcului Sebastian, lângă Direcția de Taxe și Impozite a Sectorului 5. În urma unui apel la 112, zeci de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările care riscau să provoce o adevărată tragedie. Din fericire, nu au existat victime

Potrivit ultimelor informații, incendiul a izbucnit la parter, în urma unui scurtcircuit, iar fumul dens a depășit cele 8 etaje ale clădirii. În urma evenimentului nefericit, oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cauze exacte ale izbucnirii incendiului. După zeci de minute de luptă cu flăcările, salvatorii au lichidat focul, iar locatarii au scăpat nevătămați. Pentur moment, nu se cunosc cauzele incendiului.

Incendiul a survenit la doar trei zile după un alt eveniment nefericit, care a avut loc tot în București, la Piața 1 Decembrie, acolo unde mai multe magazine s-au făcut scrum. Potrivit salvatorilor, de data aceasta, incediul ar fi survenit în urma unor petarde aruncate de niște copii aflați în zonă.

La fața locului au intervenit 20 de autospeciale de pompieri, care au lichidat flăcările după mai multe ore. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă pagubele materiale sunt semnificative.

”Pompierii militari au reușit localizarea într-un timp foarte scurt și nu au fost înregistrate victime sau alte pagube în afară de cele materiale”, a declarat lt.col. Stoica Marian, purtător de cuvânt ISU.

Urmăriți Playtech.ro și pe