Ultima oră! Un autocar cu 46 de pasageri a ars ca o torță în Azuga. Zeci de pompieri au acționat pentru stingerea focului

Un incident grav a avut loc astăzi de dimineață, pe Drumul Național 1, la Azuga. Un autocar cu 46 de pasageri a luat foc, la fața locului fiind solictate de urgență mai multe echipaje de pompieri și ambulanțe. Traficul în zonă a fost îngreunat.

Care este starea oamenilor

Părea să fie un început de săptămână ca oricare altul, însă un autocar cu destinația Arad a luat foc, cel mai probabil din cauza unei defecțiuni tehnice. Peste 46 de persoane au fost evacuate, reușind în timp util să își recupereze și bagajele.

La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri și o ambulanță pentru a acorda primul ajutor. Din fericire, niciunul dintre pasageri nu a necesitat îngrijiri medicale. În autocar se aflau și doi minori și o femeie însărcinată.

Traficul în zonă a fost blocat, reluarea circulaţiei fiind estimată în aproximativ o oră: ”Circulaţia este întreruptă pe DN1 Ploieşti – Braşov, la kilometrul 135, în staţiunea Azuga, judeţul Prahova, din cauza unui autocar la nivelul căruia a izbucnit un incendiu (defecţiuni tehnice). Se acţionează pentru scoaterea autovehicului în afara părţii carosabile”, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, în urmă cu puțin timp.

Cu puțin timp în urmă, Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt ISU Prahova a oferit primele declarații oficiale: „În aceste momente, cele trei echipaje de pompieri acționează pentru lichidarea incendiului. Autocarul a fost cuprins de flăcări peste 80%. Nu sunt persoane rănite. Se pare că sunt în jur de 48 de pasageri care s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor. Desinația era undeva la Arad, pasagerii se deplasau acolo, dar nu știm scopul”.

Vezi imaginile video de la fața locului:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI