Ultima oră! Tren mistuit de flăcări în Brașov! Un călător a ars de viu din cauza neglijenței angajaților

Un incendiu extrem de grav a avut loc ieri seară la Brașov! Vagonul unui tren R3535 a luat foc, pompierii identificând trupul carbonizat al unui călător. Tragedia a avut loc pe ruta Brașov-Mediaș, incendiul izbucnind în aproprierea stației Augustin.

La fața locului au intervenit de urgență 3 autospeciale cu apă și spumă, 2 echipaje SMURD, din cadrul ISU Brașov și 2 autospeciale de la SVSU, care au lichidat focul și au preluat victima decedată. Potrivit conductorului, acesta nu știa de prezența vreunui călător în vagon. În prezent a fost deschisă o anchetă pentru a stabili cu exactitate condițiile în care a izbucnit incendiul, precum și prezența călătorului carbonizat.

IPJ Brașov a confirmat preluarea trupului fără viață, precum și existența unei anchete in curs de desfășurare:

Cadavrul a fost ridicat şi transport la Serviciul Judeţean de Mecidină Legală Braşov pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei reale a decesului. În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea victimei şi stabilirea exactă a cauzelor incendiului„, a transmis IPJ Braşov.

Potrivit CFR Călători, incendiul a izbucnit în jurul orei 22:00, în mers, la ultimul vagon al trenului. Potrivit primelor declarații oferite, în tren se aflau 15 persoane, dintre care, una a fost găsită carbonizată. Restul persoanelor au plecat de la locul incendiului spre destinație cu alte mijloace de transport.

Vezi imagini video de la fața locului:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI