Ultima oră. Tănăr prăbușit de la etajul nouă al unui bloc din București. Vecinii au chemat imediat Salvarea. Descoperirea macabră făcută de autorități

Ultima oră. Tănăr prăbușit de la etajul nouă al unui bloc din București. Vecinii au chemat imediat Salvarea. Descoperirea macabră făcută de autorități
Un bprbat s-a aruncat de la etajul 9 în Titan Foto ilustrativă: Inquam Photos/Virgil Simonescu

Tragedie fără margini în această dimineață, după ce un tânăr a căzut în gol de la etajul nouă al unui bloc din Titan. Speriați de zgomotul produs, vecinii au solicitat imediat intervenția unui echipaj medical. Salvatorii sosiți la fața locului au constatat moartea bărbatului, aflând informații copleșitoare despre acesta.

Ce dramă trăia bărbatul

În jurul orei șase dimineața, vecinii au auzit o bubuitură puternică, iar la scurt timp au observat trupul unui bărbat prăbușit la pământ. În câteva minute, la fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție și unul medical pentru a oferi primul ajutor. Din păcate, în urma impactului extrem de puternic, tânărul de 30 de ani a murit pe loc. În ciuda tuturor manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Potrivit informațiilor oferite de apropiați, părinții băiatului se aflau la muncă în străinătate, acesta petrecând sărbătorile Pascale singur. Autoritățile cercetează moartea bărbatului, considerată suspectă, după ce aceștia au găsit pe corpul său și alte semne de violență, diferite de cele suferite în urma impactului provocat de căzătură, potrivit Antena3.

Una dintre ipotezele criminaliștilor ar fi acelea că băiatul ar fi suferit o depresie în urma situației sale familiare sau chiar după o ceartă cu cineva apropiat.

În acest moment, oamenii legii au deschis dosar penal, urmând a fi audiați toți vecinii pentru a afla cât mai multe informații legate de ce l-ar fi putut conduce pe acest tânăr la sinucidere.

Un bărbat de 66 de ani s-a aruncat de la etajul opt

O altă sinucidere a avut loc în București, în cartierul Berceni, în urmă cu două săptămâni. Un bărbat de 66 de ani, tată a trei copii, a decis să-și ia viața într-un mod extrem, după ce s-a aruncat de la geamul apartamentului în care locuia. Potrivit informațiilor oferite de apropiați, bărbatul avea mai multe probleme de sănătate care reprezentau un stres pentru acesta. Unul dintre vecini a povestit că unul dintre băieți ar fi fost acasă în momentul în care tatăl ar fi recurd la gestul sinuciderii.

„Îl cunoșteam din vedere, ne mai vedeam prin spatele blocului. Era foarte ok, foarte respectuos. Era cam bolnav. Am înțeles că intrase în depresie de ceva vreme.
Ştiu că suferea și de alte boli, dar nu ştiu exact ce anume. Avea 3 băieți și o fată, unul dintre băieți era acasă când s-a întâmplat tragedia”, a declarat un martor, potrivit observatornews.ro.

Poliția Capitalei a transmis la acel moment primele informații referitoare la cazul bărbatului din Berceni. Cazul va fi anchetat de polițiștii de la Secția de Poliție 16, urmând a fi stabilite cu exactitate motivele pentru care s-a ajuns la o asemenea tragedie.

„În zona Bd. Constantin Brâncoveanu nr. 15, sector 4, o persoană de sex masculin cu vârsta de aproximativ 70 de ani s-a precipitat de la etajul 8 al imobilului.

La fața locului s-au prezentat lucrători din cadrul S.M.U.R.D., care au constatat și declarat decesul, iar la fața locului au fost solicitați lucrători din cadrul I.N.M.L. pentru ridicarea cadavrului.

Cazul a fost preluat de către lucrători din cadrul Secției 16 Poliție, pentru continuarea cercetărilor”, a transmis Poliția Capitalei.