Ultimă oră! RADET intră în faliment. Magistrații tocmai au făcut anunțul

RADET intră în faliment! Curtea de Apel București a dat sentința definitivă

RADET intră în faliment! Este decizia definitivă dată, marți, de magistrații Curții de Apel București. Cu puțin timp înainte ca judecătorii să se pronunțe în acest dosar, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a asigurat pe bucureșteni că vor avea apă caldă și căldură în aceast iarnă.

RADET intră în faliment! Curtea de Apel București a dat sentința definitivă

„Indiferent de sentința de astăzi, bucureștenii vor avea în continuare apă caldă și căldură. Am luat măsuri din timp pentru a putea garanta continuitatea agentului termic în Capitală. Fac precizarea că o eventuală lichidare a RADET nu înseamnă dispariția sistemului de termoficare, pentru că activitatea regiei va fi preluată de Compania Municipală Termoenergetica. Reamintesc bucureștenilor că am preluat RADET în 2016 în insolvență de facto și că am solicitat în repetate rânduri acordul consilierilor generali pentru o soluție de reorganizare a activității acestei regii, însă abia în luna februarie a acestui an a fost acceptată soluția înființării Companiei Municipale Energetica”, a declarat Gabriela Firea înainte ca magistrații Curții de Apel București să dea decizia definitivă de intrare a RADET în faliment.

Primarul general al Capitalei a făcut această declarație cu puțin timp înainte ca magistrații Curții de Apel București să decidă definitiv intrarea RADET în faliment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI